i na koniec mojej mini relacji ...
Mama Ani
oraz młodzi
dziękuję bardzo wszystkim - spędziłam u Ani 5 cudownych godzin ...
...Ani, jej mężowi, Mamie Ani i Teresie - za całokształt
...Ani i Maćkowi - za życzliwość i odwiezienie na dworzec
...i Richemu - za przywiezienie na to fantastyczne spotkanie
...oraz Wam wszystkim, które/rych mogłam spotkać
Tereniu, Miluśka – ten rozchodnik w ub. roku był niewielką sadzonką, ku mojej uciesze tak pięknie się już rozrósł i zakwitł pierwszy. Inne całe w nabrzmiałych pąkach jeszcze.... Będę się chwalić... Celinko – no popatrz, jak ja manipuluję... Niby ładnie, ale w całości już mi się nie za bardzo podoba i chętnie bym wszystko przerobiła, ale sił brak...
A dla mnie to wygląda cudnie - uwielbiam takie kolorowe poduchy!
Popieram - też mi się podoba
Elu ja też popieram , ale mnie najbardziej rzuca się na oczy Twój mięciuśki trawniczek, przecudownej urody i koloru ....miodzio
Dalszy ciąg zdjęć specjalnie dla Danusi, Ani, Moniki, Kondzia i Pszczółki ...i nie tylko. Pszczólko może kiedyś gdy spotkamy się w realu...Jestem pewna, że byłabyś zachwycona ogrodem tak jak ja.
Aniu w związku z tym, że idę spać też gratuluję Ci przed czasem 0ŚMIU SETEK pięknie i barwnie opisujesz swój ogród i wszelkie z nim zmagania, interesująca lektura nie pozbawiona smaczków i humoru dziękuję Ci za to Aniu dobranoc
Wybaczcie ale sama jej nie podniosę... i tak jestem z siebie dumna bo ją osobiście skręciłam, bez instrukcji (nie dali łobuzy Jak wróci M postawimy centralnie względem okienka od garażu...
Karolinka piękna!!!!!!!!!chyba jesteś zadowolona co? wygląda pięknie serio i bardzo fajny kolorek
gratuluję również własnego artukułu
pozdrawiam i będę na bieżąco