Tess, nie ma czasu na odraczanie terminów...kop w tyłek się należy inaczej nie ruszymy z robotą. Ino głupstwa nam w głowie (patrz: konkurs ). Dziś przyjechały moje cebulowe. Muszę posadzić wszystkie przed zimą. Poza tym trawki, winobluszcze i dwie horti. Jutro ma być u nas chlapa i ziąb ale może w czwartek się uda? Trzymaj kciuki a w razie nieterminowego wywiązania się z obowiązków dobrowolnie poddamy się karze.
Konkurs jeszcze trwa.
Irenka, obiecałam sobie wybuch cebulowych na wiosnę...i tak będzie!
Tess, nie ma czasu na odraczanie terminów...kop w tyłek się należy inaczej nie ruszymy z robotą. Ino głupstwa nam w głowie (patrz: konkurs ). Dziś przyjechały moje cebulowe. Muszę posadzić wszystkie przed zimą. Poza tym trawki, winobluszcze i dwie horti. Jutro ma być u nas chlapa i ziąb ale może w czwartek się uda? Trzymaj kciuki a w razie nieterminowego wywiązania się z obowiązków dobrowolnie poddamy się karze.
Konkurs jeszcze trwa.
Irenka, obiecałam sobie wybuch cebulowych na wiosnę...i tak będzie!
Brak czasu. Pracuję do 17. Zanim nakarmię wygłodniałe stadko jest już ciemno...muszę wziąć ze dwa dni wolnego i może wtedy...albo odzwyczaję rodzinę od jedzenia...też jakiś pomysł...
Aga, ja Cię rozumiem, bo mam to samo - jak jestem w domu, to już ciemno.
ale postanowiłam, że do końca tego tygodnia muszę wszystko wsadzić, nawet, jeśli nie będzie to miejsce docelowe.
Masz do końca tygodnia posadzić wszystkie roślinki!!!!
Szkoda, żeby się zmarnowały. Kasy szkoda i roślinek szkoda.
W poniedziałek przepytam, czy już zrobione
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.