Pochodziłam trochę po ogrodach zamieszczonych na forum, pięknie tam jest aż miło popatrzeć, mój dopiero raczkujący ale wcześniej nie miałam czasu się nim zająć posadziłam narazie większe iglaki tak żeby zrobić troszkę prywatności. Ale pomysł z hortensjami bardzo mi się podoba muszę pojeździć po szkółkach z roślinami i rozejrzeć się co tam mają

. Widzę że żurawki są też na topie i przyznam że pięknie wyglądają posadzone w grupie. A co sądzicie o sadzeniu wśród iglaków (w miom przypadku tui) borówek amerykańskich jadalnych? Co prawda warzywniaka w moim ogrodzie nie ma bo nie mam czasu na pielenie ale owoców troszkę posadziłam i wśród tui tam gdzie na zdjęciu widać trampolinę posadziłam na próbę 3 krzaczki borówek i miały w tym roku pierwsze owoce. Co sądzicie o takim połączeniu?
Danusiu bardzo dziękuję za pomysły napewno wykorzystam je i jak coś zakupię wgram zdjęcie jak to wygląda. Jeszcze jakbyś poradziła mi jakie żurawki będą rosły w pełnym słońcu?
Moniś dziękuję za ciepłe słowa odwiedziłam twój ogródek i bardzo mi sie podobał widzę że lubisz powojniki

i naprawdę śliczne są. A poniżej mój pupil

rozrabiaka choć coś nie chciał do zdjęcia pozować i można powiedzieć ogródek pokazany w większej części

Mieszkam w okolicach Płocka.
Pozdrawiam wszystkich