Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

popcorn 12:49, 01 paź 2012

Dobrze wiedzieć że liriope wymarza - a zastanawiałam się gdzie by tu wcisnąć jeszcze Pokażesz częściowo posadzone trawki? Czy dopiero jak rabata będzie skończona?
Moja Młoda w piątek ma kinderbal, na szczęście w roli gościa i na sali zabaw, więc się wyszaleją
pozdrawiam!!
JulkAd 14:28, 01 paź 2012

Agatko cieszę się, że wszystko gra u Ciebie i nalot masz za sobą... a trawa odbije...jak nie teraz to wiosną. Miłego tygodnia życzę, bo brak czasu i tylko z doskoku będę
noemi 14:35, 01 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)

zazwyczaj nie przepadam za takimi minimalistycznymi formami, nigdzie, a juz w ogrodach to w szczególności, ale w tym jest coś klasycznego. moim zdaniem wyjątkowo udane

o bardzo mi się podoba , w donicy można zmieniać kompozycje a baza jest śliczna .... ostatnio oglądałam przedogródki w Holandii przez google street View

Cześć Magda, zaglądałam do Ciebie, ale tam taka bura mózgów, że wolałam się nie wtrącać. będę podziwiać efekt końcowy
A przedogródki podobały się
pozdrowienia

Ano podobały się ład , porządek i dużo obwódek bukszpanowych....
Milka 14:40, 01 paź 2012

noemi napisał(a)

zazwyczaj nie przepadam za takimi minimalistycznymi formami, nigdzie, a juz w ogrodach to w szczególności, ale w tym jest coś klasycznego. moim zdaniem wyjątkowo udane

o bardzo mi się podoba , w donicy można zmieniać kompozycje a baza jest śliczna .... ostatnio oglądałam przedogródki w Holandii przez google street View

Agato, jak nic taką fotą dostarczam sobie roboty, minimalistyczna, ale wyjątkowa
agata_chrosc... 16:41, 01 paź 2012

popcarol napisał(a)
Dobrze wiedzieć że liriope wymarza - a zastanawiałam się gdzie by tu wcisnąć jeszcze Pokażesz częściowo posadzone trawki? Czy dopiero jak rabata będzie skończona?
Moja Młoda w piątek ma kinderbal, na szczęście w roli gościa i na sali zabaw, więc się wyszaleją
pozdrawiam!!

nie, nie, dopiero jak skończę Taka częściowa to żadna atrakcja! W środe powinno byc po sprawie ALe tak na prawdę to w przyszłym roku w lecie bedzie na co popatrzeć
agata_chrosc... 16:43, 01 paź 2012

noemi napisał(a)

Cześć Magda, zaglądałam do Ciebie, ale tam taka bura mózgów, że wolałam się nie wtrącać. będę podziwiać efekt końcowy
A przedogródki podobały się
pozdrowienia

Ano podobały się ład , porządek i dużo obwódek bukszpanowych....

Te obwódki bukszpanowe to głównie u straszych ludzi, dlatego tak mnie ciągle dziwi renesans tej dekoracji w Polsce. Sama sobie taki mały zywopłocik przed różami pnącymi zrobiłam, ale tak jakoś cały czas podejrzliwie na niego patrzę Bukszpan to tu taka roślina troszkę demode
Milka 16:44, 01 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
A to brzmi zachęcająco. Może wcisnę pigwowca? Zwłaszcza, że to ładny krzaczek w sumie. Może to jest pomysł? A co on do szczęścia potrzebuje?

jest inwazyjny, nie wciskaj!
agata_chrosc... 16:44, 01 paź 2012

irena_milek napisał(a)

Agato, jak nic taką fotą dostarczam sobie roboty, minimalistyczna, ale wyjątkowa

znaczy chcesz sobie takie cos zafundować?
agata_chrosc... 16:45, 01 paź 2012

irena_milek napisał(a)

A to brzmi zachęcająco. Może wcisnę pigwowca? Zwłaszcza, że to ładny krzaczek w sumie. Może to jest pomysł? A co on do szczęścia potrzebuje?

jest inwazyjny, nie wciskaj!

znaczy rozłazi się?
Milka 16:47, 01 paź 2012

okrutnie się rozłazi i chemia nie pomoże! wiem co mówię, walczę póki co! ja mam duży ogród, to przeżyję, ale u ciebie mógłby być problem!

tak, taka wersja minimalizmu podoba mi się