Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Megi 22:34, 30 wrz 2012

Ewelino, dziękuję za chęć podziału i bardzo doceniam ale ja potrzebuję 7 sztuk do kompozycji, która czeka na skończenie, miałam to zrobić w przyszłym roku, ale krążę wokół BS już tak długi czas i ciągle zwlekałam, a teraz wybór żaden, albo 3 listki na krzyż udające sadzonkę
monteverde 00:08, 01 paź 2012

piękne żurawki
Welka 17:43, 01 paź 2012

Megi, siedmiu się z niej raczej nie zrobi , ale jak gdzieś je zobaczę to dam Ci znać
Aniu, dzięki, wiesz ze je kocham najbardziej.

Graby przed domem moich rodziców

Pozdrawiam
eliza3 17:58, 01 paź 2012

Żurawki wypasione, listeczki, że ho, ho, ale żółtość grabów daje po oczach Tutaj jesień baaardzo widoczna
Welka 18:09, 01 paź 2012

Eliza, muszę któregoś dnia przejść się na spacer z dzieciakami koło mojego kościoła, jest tam cała grabowa alejka, która jesienią wygląda fantastycznie. Może nawet jutro się wybiorę jak będzie ładna pogoda, bo muszę z Kinią zrobić bilans czterolatka, a to po drodze
EPODLAS 18:38, 01 paź 2012

Ewelino, widzę że jesteś miłośniczką żurawek. Mam ich kilka, na pewno będzie ich więcej, ze względu na kolory jakie mają. Od jasnocytrynowych, po prawie brązowe.
Welka 18:41, 01 paź 2012

Bożenko, właśnie u ciebie buszowałam po Włocławku
Właśnie za kolory kocham żurawki
Klamber 19:24, 01 paź 2012

Ewelinko ale piekne graby pokazałaś, kolor boski, moja trzmielina w tamtym roku przebarwiła się tylko do połowy, tzn. nie była tak różowa jak zwykle. Ja mam też gorszy aparat ale używam go do zdjęć makro bo w tym jest dobry.
Welka 19:35, 01 paź 2012

Robercie, ja nie daję rady Nikonka brać do ogrodu, bo najczęściej jestem z dziećmi, ten mały aparacik mogę szybko schować do kieszeni i lecieć za Karolkiem wspinającym się po drabince/ uciekającym na drogę lub do garażu/jedzącym piasek z piaskownicy/wyrywającym warzywa itp
Nikonek mógłby za bardzo ucierpieć i zdaję się na ten mały. Moja trzmielina wsadzona w zeszłym roku, przebarwiła się wtedy bardzo późno, po czym przyszły wichury i niemalże wszystkie listki jej zdmuchnęło, także wolałabym żeby już zaczęła się czerwienić

A ja muszę robić lekcje, ale dopadł mnie leń- już wiem jak czują się moje szkolne dzieci
eliza3 19:39, 01 paź 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Eliza, muszę któregoś dnia przejść się na spacer z dzieciakami koło mojego kościoła, jest tam cała grabowa alejka, która jesienią wygląda fantastycznie. Może nawet jutro się wybiorę jak będzie ładna pogoda, bo muszę z Kinią zrobić bilans czterolatka, a to po drodze

To czekamy na fotki. U mnie jest aleja kasztanowa, ale ponieważ drzewa chorują to nie są warte pokazywania ani wiosną gdy kwitną, ani jesienią gdy kasztanki spadają.