Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Moja największa pasja - ogród 22:14, 03 gru 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Kasiu, wianek zyskał... ale tak to już jest ... jak się tak człowiek napatrzy to zawsze coś się zmieni.
Ja też zrobiłam wianek i im dłużej patrzę ...

to pędzę do ciebie zobaczyć te cuda
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:12, 03 gru 2012

Do góry
Rzeczywiście tylko trochę przyprószyło ale wianek w tym "cukrze pudrze" wygląda super. A jak cyklameny zniosły te przymrozki?

A na środkowym wschodzie leży co najmniej 10 centymetrów śniegu. "Prawie" można biegać na nartach.

Nie wiem czy nie trzeba byłoby upleść jeszcze jednego wianka na drzwi a ten zostawić tam gdzie jest.
Bo to zdjęcie z bukiem, kulą i wiankiem wygląda świetnie.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:57, 03 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Dołozyłam trochę więcej światła, lubię to miejsce.

ale magnetycznie wygląda ten wianek w tym miejscu CUDNIE!

uwielbiam się u Ciebie wpatrywać w to miejsce z bukiem i kulkami i ścianą z wodą którą zauważyłam spacerując nocą
Dla odmiany czas na zmiany... 21:52, 03 gru 2012

Do góry
witam wszystkich, którzy jeszcze tu zaglądają

dziś wybrałam się do miasta po kilka rzeczy potrzebnych do stworzenia mojego wianka

za dużo to nie kupiłam, bo i wybór nieciekawy-zwłaszcza cenowo

będę robić z tego co mam, zobaczymy co wyjdzie na razie tworzę konstrukcję, stworzyłam już pół jutro reszta

M zamówił mi pistolet na klej już się cieszę lada dzień powinien przyjść

na jutro ambitny plan:
1. skończyć wianek

2. umyć okna i szafki kuchenne

3. jak starczy sił-poprasować

buziam mocno
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:29, 03 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dołozyłam trochę więcej światła, lubię to miejsce.

ale magnetycznie wygląda ten wianek w tym miejscu CUDNIE!
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:25, 03 gru 2012

Do góry
Nie powinien, bo mój wianek jest pleciony ( to ten sam, który pokazywałam kilka stron wcześniej, ale po liftingu. Zahaczyłam go o ten uchwyt i siedzi mocno, a jest dość ciężki
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:21, 03 gru 2012

Do góry
Śliczny wianek, a długa kokarda kojarzy mi się z gwiazdą betlejemską.

Zainteresował mnie ten uchwyt, czy wianek z niego nie spadnie przy zamykaniu drzwi?
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:14, 03 gru 2012

Do góry
I przy okazji takiej okrągłej rocznicy zaprezentuję 2 rzeczy, z których dziś jestem szczególnie dumna

Najpierw coś, co zrobiła moja 16 letnia córka, która pierwszy raz w życiu była na warsztatach z filcu. Wróciła taka szczęśliwa i zadowolona, pełna entuzjazmu i zapału, że cieszę się tak samo, jak ona. Nawet żałuję, że razem nie poszłyśmy na te warsztaty, ale córka obiecała mi, że mnie wtajemniczy w filcowanie

A poniżej mój dokończony i nieco zmodyfikowany od wczoraj wianek na drzwi, który znalazł się w końcu w miejscu swego przeznaczenia

W Leroy Merlin znalazłam genialne samoprzylepne uchwyty, które są w stanie utrzymać ciężar 1,3 kg, a nie niszczą powierzchni drzwi, przy ewentalnym demontażu. Mają w zestawie dodatkowe naklejki, gdybyśmy zmienili zdanie i chcieli uchwyt umieścić w innym miejscu.

Zdjęcie poniżej pokazuje, że uchwyt jest pod stroikiem, ale od frontu wcale go nie widać.

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:13, 03 gru 2012

Do góry
Wianek śliczny, czekam na kolejne wiankowanie!!
Moja największa pasja - ogród 21:12, 03 gru 2012

Do góry
Wianek śliczny osobiście dodałbym jeszcze jeden kolor do niego... może biel albo miejsce, gdzie lepiej by się prezentował Pozdrawiam
Moja największa pasja - ogród 21:08, 03 gru 2012

Do góry
Muszę pochwalić Twój drugi wianek........ależ odmiana.....ja lubię taki minimalizm..............a zakochałam się tak naprawdę w wianku Danusi z ostrokrzewu, bo naturalny i przetrwa zimne dni w nienaruszonym stanie. Na przyszły rok sobie taki muszę sprawić.....a w tym roku????
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:00, 03 gru 2012

Do góry
Kindzia napisał(a)
Bardzo oryginalne te Twoje ozdoby! Aniołki już chwaliłam, ale ten orzechowy wianek bardzo ciekawy!

Z braku szyszek użyłam orzechów, jak znajdę wenę to zrobię jeszcze jeden, ale muszę dokupić ozdóbki.
Kwiatki i rabatki u Elizy 20:52, 03 gru 2012

Do góry
Bardzo oryginalne te Twoje ozdoby! Aniołki już chwaliłam, ale ten orzechowy wianek bardzo ciekawy!
Moja największa pasja - ogród 20:50, 03 gru 2012

Do góry
Kasiu, wianek zyskał... ale tak to już jest ... jak się tak człowiek napatrzy to zawsze coś się zmieni.
Ja też zrobiłam wianek i im dłużej patrzę ...
Moja największa pasja - ogród 20:43, 03 gru 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
Ładny ten Twój minimalistyczny wianek. Dlaczego przekłamany, czyżby w rzeczywistości był jaśniejszy?

Elizo nie martw się bo ja też nie mam żadnego wianka, ten co robiłam oddałam oddałam do szkoły, a teraz robię kule, które pójdą na prezent. Właściwie tak jak u Kasi przydałby się na szybko jakiś gotowiec

Ula jest dużo jaśniejszy, bo pomalowany jest białą farbą
Moja największa pasja - ogród 20:41, 03 gru 2012

Do góry
trochę pozmieniałam mój wianek, bo im dłużej mu się przyglądałam, to tym bardziej te ozdoby wydawały mi się źle ułożone
teraz po poprawkach

Wszystko o czym ... Marzysz 20:28, 03 gru 2012

Do góry
Z pewną dozą nieśmiałości pokażę Wam mój wianek. W życiu nie popełniłam niczego podobnego, jestem pod tym względem kompletny antytalent Już w szkole najgorszym dla mnie przedmiotem byla plastyka Nie wiem co to Ogrodowisko robi z ludźmi, ale odważyłam się i własnymi rękami od początku do końca, uplotłam wianek No, nie jest to na pewno dzieło sztuki, ale ... następny będzie lepszy

i w trochę lepszym świetle

większość użytych materiałów pochodzi z naszego lasu i ogrodu

W miniformacie 19:28, 03 gru 2012

Do góry
Bea napisał(a)

Piękny wianek, bardzo mi się podoba, będzie wisiał na zewnątrz czy w środku.?

na zewnątrz

no właśnie tak myślałam , bo w środku to roślinki mogłyby stracić fason Pozdrawiam
Kwiatki i rabatki u Elizy 19:27, 03 gru 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Mój wianek w kolorach srebra. Wykorzystałam to co miałam... hortensję z ogrodu, orzechy darowane, i kilka żołędzi co się uchowały z jakiegoś spaceru.
Wianek na szybko, więc może nie jest idealny, ale się rozkręcam

Piękny wianek
Ja również mam siatkę orzechów ,które specjalnie zostawiłam do dekoracji .Nie mogę tylko się zabrać ...
Powiedz mi do czego przykleiłaś te orzechy bo to jednak klej,klejem,ale orzech chropowaty i musi do czegoś się przykleić porządnie.I tak wiem,ze strasznie dużo idzie kleju przy ich przymocowaniu
W miniformacie 19:21, 03 gru 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Piękny wianek, bardzo mi się podoba, będzie wisiał na zewnątrz czy w środku.?

na zewnątrz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies