Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

Slawko 21:12, 03 gru 2012

Wianek śliczny osobiście dodałbym jeszcze jeden kolor do niego... może biel albo miejsce, gdzie lepiej by się prezentował Pozdrawiam
Enya73 21:32, 03 gru 2012

Brawo Kasiu! Widzę, że nie tylko ja musiałam zrobić mały lifting mojemu wiankowi. Twój wyszedł super. On sam w sobie jest bardzo ładny i nie potrzebuje barokowego przepychu. Nie jest przesadzony i bardzo mi się podoba
kasik778 22:12, 03 gru 2012

MilenaP napisał(a)
Kasiu i Ty wiankowym przykładem świecisz? No proszę...a ja jeszcze nic nie mam! Skandal! pozdrawiam
PS. Przepis wygląda ciekawie, więc zapamiętuję

Milenko ty na pewno zrobisz jakieś cudo, masz zacięcie

przepis wypróbuj koniecznie
kasik778 22:12, 03 gru 2012

MilenaP napisał(a)
Kasiu psinka znalazła dom u sąsiada

To bardzo dobrze, nie każdy psiak ma takie szczęście...
kasik778 22:14, 03 gru 2012

Kindzia napisał(a)
No wiesz Kasiulko! A zdjęcia może byśmy chcieli zobaczyć??? Czytałam o jakiś świątecznych dekoracjach tarasu
Pozdrowionka

Kasiu chętnie je obfocę jak tylko mój M się zmobilizuje i je wreszcie powiesi teraz przebąkuje, że w tygodniu nie ma czasu i dopiero w weekend...
kasik778 22:14, 03 gru 2012

eliza3 napisał(a)
Kasiu, wianek zyskał... ale tak to już jest ... jak się tak człowiek napatrzy to zawsze coś się zmieni.
Ja też zrobiłam wianek i im dłużej patrzę ...

to pędzę do ciebie zobaczyć te cuda
kasik778 22:16, 03 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Wanek już zawisł a lampki?? Plizzz powiedz czy świecą bo się denerwuję!

Marzenko sprawdzałam to w pudełku świecą, ale nie są zawieszone, bo mój M jakoś nie może czasu znaleźć, tak, że nie wiem jak spiszą się na dworze...

jak tylko M je wreszcie powiesi to dam ci znać
kasik778 22:18, 03 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Muszę pochwalić Twój drugi wianek........ależ odmiana.....ja lubię taki minimalizm..............a zakochałam się tak naprawdę w wianku Danusi z ostrokrzewu, bo naturalny i przetrwa zimne dni w nienaruszonym stanie. Na przyszły rok sobie taki muszę sprawić.....a w tym roku????

Ula ja też lubie minimalizm, dlatego nie dokładam zbyt dużo ozdób, może jeszcze coś do niego dorzucę, ale na razie nie mam żadnych ozdób, dopiero w weekend może coś mi się uda zebrać, szyszki itp
kasik778 22:20, 03 gru 2012

Slawko napisał(a)
Wianek śliczny osobiście dodałbym jeszcze jeden kolor do niego... może biel albo miejsce, gdzie lepiej by się prezentował Pozdrawiam

Slawko zdjęcie nie oddaje jego uroku, bo nie robię zdjęć w świetle dziennym myślałam o białych dodatkach, ale na razie nie mam nic, więc wianek musi poczekać na dodatkowe zdobniki
kasik778 22:21, 03 gru 2012

Enya73 napisał(a)
Brawo Kasiu! Widzę, że nie tylko ja musiałam zrobić mały lifting mojemu wiankowi. Twój wyszedł super. On sam w sobie jest bardzo ładny i nie potrzebuje barokowego przepychu. Nie jest przesadzony i bardzo mi się podoba

Anitko widziałam twój wianek i pięknie ci wyszedł

ja nie lubię barokowych ozdób