Mnie się wydaje, że gubią stare liście w pewnym momencie. Ja u swoich czyściłam, obrywałam i dobrze będzie.
moja po postrzyżynach w środku pokazała też identyczne liście - były dość głęboko, myslę, że nie docierało do nich światło jak krzak się bardzo rozrósł, poobrywałam je (praqwie same odeszły) i jest dobrze
dzięki Danusia, muszę zobaczyć kiedy zaczyna się Jarmark w Gdańsku)
Oficjalny termin: Jarmark Dominikański 2011 – Gdańsk 30 lipiec – 21 sierpień 2011 takie info jest na stronie
cytat : My też nie rozumiemy…niestety na dzień dzisiejszy nadal brak oficjalnego programu – jak tylko będzie- damy znać!
Program Jarmarku 2011
Nie jest znany jeszcze nowy organizator Jarmarku św. Dominika, dlatego też nie możemy przedstawić Państwu programu na rok 2011. Prawdopodobny termin odbycia się Jarmarku to 30 lipca – 20 sierpnia 2011 r.
Są na pewno targi staroci w pobliżu Koszalina czy Szczecina. Na Kole były fajne miedziane naczynia, które można użyć jako osłonki dla donic plasikowych.
Ależ kwitnie u Ciebie, aż szkoda, że deszcz to wszystko zmoczy i zniszczy trochę
Dziękuję Danusiu nawet to fajnie wygląda i M Joanki przyznał, rano jeszcze nie padało, że dzisiaj to jest zupełnie inaczej niż w spotkaniową sobotę ( lało wtedy okropnie i było zimno, że Joanka trzęsła się i nie miała ochoty na oglądanie
Mam nadzieję, że niedługo przestanie padać
Stoi w dobrym miejscu, pilnuję go Ale muszę obciążyć dno
Ja mimo tego że nie ważne ile waży skrzynka zawsze daję kamienie na dno. Ale czasem i to nie pomaga - o mało surfinie w skrzynce mi nie zleciały - obłożyłem płytkami