a cebulkę kupiłam jedną!! kilka lat temu może 4 i czytałam że nie lubi przesadzania
więc od razu do tej wielkiej donicy wsadziłam i tak sobie do garażu na zimę wkładam całą donicę i zapominam koło marca podlewam i patrzę co sie dzieje a w kwietniu wyciagam, a w czerwcu liczę ile kwiatków rośnie i tak co roku ma więcej kwiatków
A ja miałam odpoczywać ..... no ale są ważniejsze sprawy np pozbycie się śmieciowiska ... Wreszcie , nareszcie jutro działamy w tym temacie a oto dowód ....
Maszyna do pracy gotowa
Cieszę się razem z Tobą Ogród wygląda przepięknie
p.s.
Syla jaka wysokość ma pissardii ,którą zakupiłaś ostatnio ... kosztowała ok. 50 zł?
Tą którą zakupiłam to szczepiona jest na około 150cm .... nie jest wysoka .... U Ciebe widziałabym wyższą przy tarasie i może być niższa w kąciku kulkowo bukszpanowym .... Drzewa szczepione nie rosną wysokie dlatego bardziej polecają do małych ogrodów drzewka szczepione .... ale fajnie będzie jeśli dla pewności nasi ogrodowiskowi specjaliści to potwierdzą .... Bo informacje mogą być sprzeczne z wyczytanych tu i ówdzie Moja kosztowała 45zł ale widziałam również za 39zł
Witam
Trochę mnie nie było i niestety nie mogę pobyć dłużej
Myślami jestem z bratnimi duszami z Ogrodowiska.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie .Jeśli ktoś tutaj do mnie zaglądnie zostawiam kwiatuchy i podziekowania za odwiedzinki.