Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Pwl 17:25, 25 sie 2012

Hola Hola dobrze dobrze ale już limit na pochwały już się wyczerpał haha żart Wątku nie mam,
wiem że to skandal. Postanowiłem że najpierw uzbieram na jakiś dobry sprzęt do zdjęć a dopiero potem
zabiorę się za pokazywanie, ba i nie ma teraz zresztą czego bo wszystko małe i niespecjalne. Niestety.
Fajnie masz że już wszystko tak prawie na miejscu i ogród tak podrósł Marze o takim stadium u siebie
kasik 21:27, 25 sie 2012

anula_wn napisał(a)
kasik
dziękuję za odwiedziny, pochwały ogrodu i uśmiechu.
Ja też szukałam inspiracji , ale w realizacjach Danusi na stronie Gardenarium (nie wiedziałam o, ale może jeszcze nie było Ogrodowiska). Więc masz szanse na najlepsze podpowiedzi obrazkowe i słowne, aby stworzyć swój ogród !
a ... masz wątek....?

Sebek
, pada u nas !
wątku nie mam, nie ma co pokazać, w tym roku zaczęliśmy budowę ... na razie jedno wielkie pobojowisko i chwaściory do kolon ;( na razie obserwuję Wasze ogrodowe metamorfozy i już się strasznie uzależniłam i pozytywnie nakręciłam
Syla 15:54, 26 sie 2012

anula_wn napisał(a)
i na koniec, choć nie wiem czy to dobre zakończenie jest....
moje odkrycie dzisiaj ! widziałam, że coś mi żre róże ... ale zobaczyć na własne oczy !!! jak się najadło toto.... jak z obżarstwa zasnęło na liściu.... jak myśli sobie, że może tak leżeć i żreć moje róże!!! paskudy jedne ! i takie rozpasane posnęły..... a czuwać trzeba było......................

Brzydule .... ja takie u siebie zauważyłam początkiem sezonu .... popryskałam i już więcej takich gości nie miałam ... pozdrawiam Anulka
romka 16:10, 26 sie 2012

hahaha no tyle się nażreć to mazna się zmęczyć wygoń te paskudy
Neska 22:31, 26 sie 2012

Oj smakowały twoje piękne róże tym szkodnikom. Faktycznie są ble.
Anulka jak się spotkamy to chyba będę siwa. Tak te roboty się ciągną. Nie mam dachu. Dosłownie jazda bez trzymanki.
Joanka 22:38, 26 sie 2012

anula_wn napisał(a)
i na koniec, choć nie wiem czy to dobre zakończenie jest....
moje odkrycie dzisiaj ! widziałam, że coś mi żre róże ... ale zobaczyć na własne oczy !!! jak się najadło toto.... jak z obżarstwa zasnęło na liściu.... jak myśli sobie, że może tak leżeć i żreć moje róże!!! paskudy jedne ! i takie rozpasane posnęły..... a czuwać trzeba było......................

Tylko nie przerzucaj za płot do sąsiadów

hihihihihihihihi
Kondzio 22:47, 26 sie 2012

Chciałem sie przywitac bo mi wszystkie obserwowane watki znikły
Martek 01:05, 27 sie 2012

I chwali się,że butem właśnie przebrnęłam przez 4 filmiki o chemii ...;(
Pospacerowałam i wypoczęłam przed snem.
Żadnej jesieni jeszcze nie widać kilka liści z nadmiaru deszczu wcześniejszego i chłodów
Czy podobna czy masz różę Vinci ???
Pozdrawia An
anula_wn 23:24, 29 sie 2012

Pwl napisał(a)
Hola Hola dobrze dobrze ale już limit na pochwały już się wyczerpał haha żart Wątku nie mam,
wiem że to skandal. Postanowiłem że najpierw uzbieram na jakiś dobry sprzęt do zdjęć a dopiero potem
zabiorę się za pokazywanie, ba i nie ma teraz zresztą czego bo wszystko małe i niespecjalne. Niestety.
Fajnie masz że już wszystko tak prawie na miejscu i ogród tak podrósł Marze o takim stadium u siebie

no i co ja mam powiedzieć ....? kiedy ja luuuubię takie pochwały
szkoda Paweł, że nie masz wątku, ale poczekam/y aż uznasz, że już czas podzielić się z nami kawałkiem Twojego szczęścia! ja już wiem, że rośliny rosną baaaardzo szybko, wiec czekam wiosną na Twój wątek
anula_wn 23:26, 29 sie 2012

kasik napisał(a)

kasik
dziękuję za odwiedziny, pochwały ogrodu i uśmiechu.
Ja też szukałam inspiracji , ale w realizacjach Danusi na stronie Gardenarium (nie wiedziałam o, ale może jeszcze nie było Ogrodowiska). Więc masz szanse na najlepsze podpowiedzi obrazkowe i słowne, aby stworzyć swój ogród !
a ... masz wątek....?

Sebek
, pada u nas !
wątku nie mam, nie ma co pokazać, w tym roku zaczęliśmy budowę ... na razie jedno wielkie pobojowisko i chwaściory do kolon ;( na razie obserwuję Wasze ogrodowe metamorfozy i już się strasznie uzależniłam i pozytywnie nakręciłam

i dobrze! uzależnienie to podtstawa
pokazuj co masz, będziemy podpowiadać ! to ważne, alby radykalnych błedów nie popołniać. Ja wędtuję z moimi roślinami po ogrodzie...aż mi ich żal czasem...