Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 22:39, 26 sie 2012

Elfik napisał(a)
Ania! Ty NAPRAWDĘ ODPOCZYWAŁAŚ??????, czy pozowałaś do zdjęcia??????????????????
No, ja nie mogęęęęęe............ Ania w bezruchu........... ............... ..............
Już trzy razy okulary przecierałam.............

W bezruchu byłam tylko do zdjęcia...... jak jest upał to mogę poczytać ksiązkę leżąc.. ale leżeć aby leżęć i sie smażyć.... nigdy w życiu..... co najwyżej chwilkę odpocząć..... Oj Elficzku...ty to umiesz mnie juz rozgryźć.... foto potrzebne do wizytówki..... musiałam wyrzucić stare zdjecie ... nieaktualne, a nie chiało mi sie zmieniać opisu Ale o tym cicho-sza....
Mala_Mi 22:40, 26 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

....... a myślenie jest z powodu róeniż Bogdzi...

O i już wiadomo kto jest winien.

Winny zawsze musi być Zobaczysz jak zrobie ładnie.... będzie liliowcowa rzeka .....
Mala_Mi 22:41, 26 sie 2012

irena_milek napisał(a)
Ania, a to nie fotomontaż? normalnie, nie wierzę!!

Jaki fotomontaż.... u mnie Hawajaje
Konstancja30 22:42, 26 sie 2012

asc napisał(a)

Ania, a to nie fotomontaż? normalnie, nie wierzę!!

Jaki fotomontaż.... u mnie Hawajaje

u mnie cały dzień siąpi ... ale trochę fotek zrobiłam
Elfik 22:45, 26 sie 2012

asc napisał(a)
Ale o tym cicho-sza....
...jasne! Ani nie zamrusiam.... Gębusia w kubełek!
Kondzio 22:48, 26 sie 2012

Ale widze jak odpoczywasz i zazdroszcze I jakie zmiany
Mala_Mi 22:50, 26 sie 2012

Syla napisał(a)
Superrrrrr Aniu .... Tak trzymaj .... należał Ci się odpoczynek Fantastyczny basenik ... a mogę zapytać o jego średnicę bo pozbywam się swojego malucha i szukam podobnych rozmiarów ....

Sylwia ja sie tak zmęczyłam, że ledwo z wody wylazłam...... pływam by odbić sobie cały sezon........... z powodu przygotowań do spotkania, gapiłam sie tylko na balię......... i aż mnie denerwowała..... upał , gorąco, a szkoda czasu na przyjemnosci........ tyle było do zrobienia......
Wcześniej też miałąm ale mniejszy... i niezbyt był wygodny.. ot poopalać się..... a w tym można sie zmęczyć.. ja pływam w kółko ... 10 razy w prawo, 10 razy w lewo..... itd
A średnica to chyba 5,5m, a głebokosć ... 1,3m... i koniecznie filtr piaskowy..... na to nie żałuj.... regularne odkurzanie dna załatwia czystość wody.... tak co 2 tygodnie..... jak dzieci naniosą brudu to raz na tydzień wystarczy...
Stwierdziłam że taki basen to mniej niż wczasy dla jednej osoby..... jak dołoże cenę wody i prad do filtra i chemię..to i tak taniej niż bym gdziekolwiek pojechała A już swoje najezdziłam, już mi się nie chce tyłka ruszać nigdzie...
Bogdzia 23:06, 26 sie 2012

asc napisał(a)

....... a myślenie jest z powodu róeniż Bogdzi...

O i już wiadomo kto jest winien.

Winny zawsze musi być Zobaczysz jak zrobie ładnie.... będzie liliowcowa rzeka .....

Nie mam żadnych wątpliwości ze będzie piękna rzeka.A na razie zobacz w Kubusiowie jakie sie spotkanie odbyło. Jakieś 12 stron tylko.
Dzidka 23:24, 26 sie 2012

asc napisał(a)

Mój esteta...... wodę mija z daleka, ale zrobił postęp i spaceruje wokół kałuży........za to woda z ciurkadełka jest jak najbardziej smaczna... i to najlepszy wodopój...... a dąbrówkom nie szkodzi jak pies sobie w cieniu poleży, wiec nie wyganiam..niech leży

A moja Łapka, to co chwilę pławi się w oczku.
Pora roku nie ma znaczenia. Lato czy zima, zawsze dla niej jest odpowiednia pora na wejście do wody.
Mala_Mi 23:33, 26 sie 2012

Bogdzia lecę szukać wątku Kubusiowa, bo mi zjadało....

Dzidka.... ja chciałą swojego nauczyć wchodzenia do wody..łątwiej wykąpać... ale i tak odniosłąm sukces, bo jak go wzięłiśmy to jak tylko zobaczył wodę nawet z daleka.. to uciekał....a węza z wodą to już była panika.. a teraz nawet wodę pije z węża jak mu odkręcę
Za to ja kgo kąpię to tak sie trzęsie ze strachu, że boję sie, że mi zawału dostanie (jeden juz miał )