Witam, u mnie znowu leje do ogrodu nie ma jak iść... to sobie siedzę i plotę... koszyczki z papierowej wikliny... czy któraś z was poza ogrodem ma jeszcze jakąś pasję?
Witam
przychodzę z rewizytą i co widzę !!!!!!!!!!!!!!!
coś ślicznego
ogródek śliczny, pooglądałam kwiatuszki - piękne
Koszyczek bardzo bardzo ładny !!!
ja też bym taki chciała
WSPANIAŁA PASJA
ciężko upleśc taki koszyczek?
Dzisiaj u nas piękne słoneczko
wróciłam właśnie do domu i zamierzam zabrać się za chwasty opalić się przy okazji.........
A tutaj wczorajsze zdjęcie synka, drzemka na trawce - w cieniu oczywiście
Drodzy Ogrodowiczanie!
Z potrzeby serca i z chęci poznania tak wielu cudownych osób kochających Zieleń zrodził się pomysł spotkania w Gospodarstwie Szkółkarskim Kapiasów w Goczałkowicach Zdroju we wrześniu tego roku Nieformalna (jeszcze grupa KZ20tek zakochana w Ogrodowisku i Ogrodach jak i wszelkich formach Zieleni zasiała ziarenko Rychłego Spotkania, które wpadłwszy w żyzną glebę szybko zaczęło kiełkować
Mamy nadzieję, że wyrośnie z niego dorodny okaz i na spotkanie przybędzie Nasz Ogrodowiskowy Przewodnik Danusia oraz rzesza przeuroczych Ogrodowiczan (ek)
Wstępnie termin spotkania ustalamy na 14 lub 15 września - w czasie trwania Kolorów Września.
Jednakże w związku z tym, że Kolory Września cieszą się podobno ogromną popularnością, by nie zgubić się w tłumie i nie robić konkurencji - poddajemy termin do Ogrodowiskowej dyskusji - tydzień wcześniej tj.
PIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekałam na nie i jakoś mnie omineło......dopiero zaczełąm szukać, patrzę i ........................śliczne
Naprawdę wygląda bardzo ciekawie
Czekam na fotki z tłem.jak juz ustawisz na miejscu oczywiście
pozdrawiam