Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 18:56, 17 sie 2012

Jak ja już bym chciała się wprowadzać!!!
Na próbę wsadziłam sadzoneczki żurawek, urwane z dużej żurawki mojej teściowej
Zobaczymy czy warto coś tam teraz sadzić czy nie jak się uchowają to ok, a jak nie to cóż, więcej już nic poza tujami nie wsadze.
Janet 23:28, 17 sie 2012

Witaj Asiu
Masz działkę w przepięknej okolicy, i jeszcze ta rzeczka...Po cichutku zazdroszczę
Jesteś mistrzynią w rozmnażaniu roślinek Chyba też to zacznę robić.Roślinki nie są tanie, a jeszcze jaką frajdę ma człowiek jak coś korzonki wypuści, h, hi
Jesteś na etapie budowy domu, wiem, że chciałabyś już tam mieszkać.Ale mam złą wiadomość dom to niestety taka studnia bez dna. My mieszkamy prawie 4 lata u siebie i ciągle coś.A to kostka przed domem, a to balustrady, elewacja, ogrodzenie. W przyszłym roku odświeżanie ścian w domu MasakraAle na swoim zawsze najlepiej.
A ten program w którym tworzyłaś projekcik ogrodu to jakiś jest specjalistyczny?Wyszedł super. Ja zabiorę się za to jesienią, aż się boję
Serdecznie pozdrawiam.
admete 21:46, 23 sie 2012

Asiu Witam po przerwie

Widzę żę działasz już na działce.

Co do sadzonek, jestem pod wrażeniem , naprawdę masz do tego rękę !!!

Chyba zgłoszę się do Ciebie po nauki.

Pozdrawiam
Joaska 10:43, 26 sie 2012

Janet napisał(a)
Witaj Asiu
Masz działkę w przepięknej okolicy, i jeszcze ta rzeczka...Po cichutku zazdroszczę
Jesteś mistrzynią w rozmnażaniu roślinek Chyba też to zacznę robić.Roślinki nie są tanie, a jeszcze jaką frajdę ma człowiek jak coś korzonki wypuści, h, hi
Jesteś na etapie budowy domu, wiem, że chciałabyś już tam mieszkać.Ale mam złą wiadomość dom to niestety taka studnia bez dna. My mieszkamy prawie 4 lata u siebie i ciągle coś.A to kostka przed domem, a to balustrady, elewacja, ogrodzenie. W przyszłym roku odświeżanie ścian w domu MasakraAle na swoim zawsze najlepiej.
A ten program w którym tworzyłaś projekcik ogrodu to jakiś jest specjalistyczny?Wyszedł super. Ja zabiorę się za to jesienią, aż się boję
Serdecznie pozdrawiam.

Witam!
Wiem, dom to studnia bez dna, ale za to wydawanie pieniędzy na swój dom to wielka przyjeność
Projekt robiłam w mężowym programie do konstrukcji typu Auto CAD
Joaska 10:44, 26 sie 2012

admete napisał(a)
Asiu Witam po przerwie

Widzę żę działasz już na działce.

Co do sadzonek, jestem pod wrażeniem , naprawdę masz do tego rękę !!!

Chyba zgłoszę się do Ciebie po nauki.

Pozdrawiam

Witaj
Zapraszam zapraszam
Jak narazie nie bardzo mam czego uczyć , poprostu kupuje duże sadzonki i dzielę
Joaska 10:47, 26 sie 2012

A to moje roślinki po przerwie,
żurawki które jak widać chyba się ukorzeniły:

A tu nowe sadzonki zrobione z żurawek lime marmelade, kupionych wiosną, wyszło koło 20 sadzonek!! z 2-ch żurawek
Joaska 10:48, 26 sie 2012

A to moja limka
śliczna jest

a to zielna sadzoneczka (jedna z 5 ktore udało mi się ukorzenić) ładnie sobie rośnie
Joaska 10:49, 26 sie 2012

Moje perukowce 3 sztuki:

Joaska 10:50, 26 sie 2012

Rozchodnik, miał być biały ale jest .... różowy , też ładny

Joaska 10:51, 26 sie 2012

Żurawkowo: