Witaj Aniu
Właśnie tymi jeżówkami się zachwycałam siedząc na ławeczce - jak się rozsieją to w przyszłym roku zamawiam
I ja bardzo dziękuję za miły dzień Przyjechałam do domu taka naładowana pozytywną energią, że chyba na przyszły tydzień mi jej wystarczy a wspomnienia z pięknego ogrodu ciągle mam w pamięci - jest bajecznie
Pozdrowienia oczywiście dla Mamy - białostockie gołąbki to istne niebo w gębie PYCHA!!!
Ania, tak trzymaj - kawał dobrej roboty odwaliłaś - dużo siły , energii oraz dobrego humoru !
Andziulko! Staram się,chociaż nie zawsze się udaje,bo i pogoda miesza szyki,i brak codziennego doglądania nie raz zabija mi sadzonki........
Dla Ciebie słoneczko
No a jak juz mi się udało na chwile wpaść do ogrodu, to jeszcze fotka starej rabaty z małymi zmianami - do konsultacji. Jak sądzicie - z tymi trawami dobrze jest? Ta w środku to stipa tenuissima, którą w zasadzie w innych celach kupiłam, ale jak tam postawiłam to jakoś mi się spodobało. Co myslicie?
i stara się człek i sadzi i dba a przyjdzie taki nieodpowiedzialny i rozwala
jak można się walnąć we wrzosach ...
No jak widać można!
A jakie wystawione różowe poduszeczki w łapkach
Lilie trąbkowe cud malina !!.
Kupiłam też trąbkowe,miały być różowe; a wyszły ...nie trąbkowe i białe
Witaj Zbyszku dziekujemy za odwiedziny, twoj ogrod rowniez nam sie bardzo podoba a szczegolnie to drzewko po lewej stronie wlasnie takie nam sie marzy jest cudne, nie chcesz sie go pozbyc przypadkiem? hihi
Urszulo nie wiem jak nazywa się ta pachnąca fioletowa surfinia - kupiłam gotowca
Agnieszka fajnie że wpadasz, ja też nie zawsze zostawiam ślady, bo wtedy więcej mogę pooglądać
A dzisiaj pelargoniowo - moje czerwone pelargonie własnej produkcji. W tym roku dużo mi zmarzło, w ten pamiętny przymrozek 18 maja, miałam już w grunie dużo wsadzonych. A to te, które zostały