Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:02, 20 sie 2012

Tylko do bani się będzie pod nim odkurzać, ale to już M. będzie narzekał
KasiaWB 15:04, 20 sie 2012

Karolina, nie kuś kobieto, bo przyjadę ) ....
popcorn 15:18, 20 sie 2012

Przybywaj!!! Kawałek drogi wprawdzie, ale może? Zapraszam
Urszulla 16:30, 20 sie 2012

Fajnie wyszedł ten stolik. Można coś z "niczego" zrobić albo przerobić coś nieciekawego na piękne . Do tego potrzebna jest wyobraźnia To tak jak z ogrodami
Mój M. wreszcie zrobił barierkę- na pseudo balkon do pokoju syna- ze starego kutego elementu. Pokażę w swoim wątku w tym tygodniu.

kasik778 16:36, 20 sie 2012

popcarol napisał(a)
Ana - mój kosztował 120 zł z wysyłką
Gazet wnętrzarskich już od jakichś 2 lat nie czytam, dom urządzony, jeszcze by mi się coś spodobało i M by mnie wymeldował
Teraz na topie Działkowiec i Mój piękny ogród

to tak jak ja, też prenumeruję MPO i dodatkowo do prenumeraty dostałam sekator Fiskars czysty zysk
Ana 17:10, 20 sie 2012

O, a ja się na foskarsa nie załapalam akurat...dostałam jakiś inny...Greenmill chyba
popcorn 18:01, 20 sie 2012

Ula - pokazuj koniecznie!
Kasia, Ana - prenumerata MPO jest chyba z PNO lub z sekatorem za niewielka doplata, ja wybralam z PNO - zawsze czegos ciekawego dodatkowo sie dowiem. A sekator juz mialam...

Uff strasznie goraco jest na dworze! Zmeczylam sie jechaniem po Mloda, poczta i zakupami - auto w tym czasie sie zdazylo nagrzac, jak w piekarniku! Masakra Czekam az sie ochlodzi i moze skosze ten rów...

miłego popołudnia!!
Ana 18:21, 20 sie 2012

u nas wczoraj żar lal się z nieba...dziś calutki dzień burze, pioruny, duszno potwornie...i grad...
popcorn 20:24, 20 sie 2012

Cośty? U nas wczoraj ukrop, dzisiaj jeszcze goręcej... 36 stopni w cieniu max. zauważyłam na termometrze...
Właśnie skończyłam podlewać ogródek. Jeżówka - pudelek cała pozwijana - posadzona w sobotę i lekko podlana, wczoraj i dzisiaj nic mam nadzieję się podniesie

miłego wieczoru!!
Diana 20:29, 20 sie 2012

popcarol napisał(a)
Mój stolik przyjechał - cudo Trzeba go będzie tylko przykręcić do ściany (żeby Moda się na nim nie zawiesiła haczyki w tylnej części blatu są)
Zrobi się mało ogrodowo, ale co tam Wątku na FM już nie prowadzę...

nie mogłam się powstrzymać, a jak już rozpakowałam paczkę i stanął, to parę sekund i fotki są

Karolka no piękny jest !!!!!! ślicznie tam wygląda
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies