Dolina Tęczy
10:09, 13 sie 2012
Wieloszko - dziękuję ! Uwielbiam w ten sposób opisywać naszą codzienność - jakbym mogła to bym się nie rozstawała z aparatem
Ja bez kursu, za to z lustrzanką
Mam porównanie do zwykłej cyfrówki (zdjęcia z niej są na pierwszej stronie wątku) i naprawdę dużo lepiej sam sprzęt sobie radzi. I ostrość złapie i głębię ustawi, choć oczywiście trzeba nim odpowienio pomachać i nauczyć się z nim współpracować - ale to juz praktyka. Ja dodatkowo obrabiam sobie zdjęcia w darmowym programie graficznym photoscape - polecam - prościutki i efekty fajne 
Pokażę Wam jeszcze tegoroczną niespodziankę - mam tę roślinę już kilka lat, zawsze mocno przemarzała, nigdy nie kwitła - w tym roku debiutuje - a ja już nawet zapomniałam co to jest - coś mi się kołacze po głowie, że to miał być prusznik - ale te mój ma białe kwiaty...a ja kupowałam różowego...
Pokażę Wam jeszcze tegoroczną niespodziankę - mam tę roślinę już kilka lat, zawsze mocno przemarzała, nigdy nie kwitła - w tym roku debiutuje - a ja już nawet zapomniałam co to jest - coś mi się kołacze po głowie, że to miał być prusznik - ale te mój ma białe kwiaty...a ja kupowałam różowego...