Jaka śliczna ... też ją chcem... kupowałaś przez internet? ... cudnie limki wyglądają w szpalerze ...
... latarenki bardzo klimatyczne... wszystko mi się u Ciebie podoba...
Justynko pomęczę Cie ... pokaż werbenki ... moje posadzone...ale cieszę się z tych co same się wysiały ...
Jaka śliczna ... też ją chcem... kupowałaś przez internet? ... cudnie limki wyglądają w szpalerze ...
... latarenki bardzo klimatyczne... wszystko mi się u Ciebie podoba...
Justynko pomęczę Cie ... pokaż werbenki ... moje posadzone...ale cieszę się z tych co same się wysiały ...
Ten hibiskus co roku prawie cały wymarza.. ładnie odbija i tak na okrągło.... a jest w najcieplejszym miescu w ogrodzie...
Anabelka ma 3 albo 4 lata.. połowy nie ma bo po wichurze ją całą połamało.. pozostały nędzne szczątki....
A fotki są zrobione przez Konstancję
Aniu na 800 stronkę moja olsztyńska Anabelle dla Ciebie mam piękne słoneczko i siedzę w ogrodzie, przyszłam na kawkę do domu i włączyłam na moment kompa zaraz idę z powrotem wyrywać chwaściory, miłego dnia
i mini relacja fotograficzna, naprawdę, przy takich zgranych aurach, trudno ze wszystkim zdążyć
a co, i w tych tunikach w Bukszpanowym,,,nam do twarzy
wypatrzyłam też takie małe cudne, srebrne kulki
obłędnie pachnące hortensje, a ja myślałam, ze nie pachną!
czyż to nie cudo!
No a teraz to co wszyscy uwielbiają
Niesamowite okazy RH Byłam poprostu w szoku !!!
W Karpaczu w wielu ogródkach przydomowych maja takie właśnie rozmiary !!!!!!!
Pierwsze zdjęcia właśnie robione podczas spaceru bocznymi uliczkami Karpacza
Kolejne przed świątynią Wang.
Takie MALUTKIE pnącze pnie się na ruinach zameczku
AGAWA w Świeradowie Zdroju .Widziałam kwitnące w Hiszpani, wszędzie....ale w Polsce taką która zakwitła....pierwszy raz
Piękna kompozycja przy chodniku w PRADZE
Sami oceńcie
Już nie przynudzam .......następne fotki z ogródka.....hmm jak jakoś pozbędę się chwaściorów
Były bliskie spotkania z naturą szaleństwa i wygłupy wchodzenie i wspinanie się gdzie tylko się da! dzieciaki prześcigiwały się w pomysłach cieszyły ich wszystkie pagórki, góry strumyczki....
Po dniach tak pełnych wrażeń, sama padałam ok 22
Zwróćcie uwagę jacy szczęśliwi