malwes
22:45, 03 wrz 2012

Danusiu,
Wasze zdjęcie ślubne PRZEPIĘKNE....aż mi mowę odjęło. Wyglądaliście rewelacyjnie...i ten błysk w oku.
Z okazji rocznicy życzę Wam przede wszystkim
- dobrych treści w życiu, dobrych proporcji między pracą, realizacją pasji (co szczęśliwie się u Was pokrywa) i czasem dla siebie, dla rodziny.
I zdradzę Ci/ Wam wszystkim coś "w sekrecie"...mieliśmy przyjemność poznać Witka, bo zrobił nam projekt nawodnienia i nadzorował nasze wykopaliska
...i to były te dni, kiedy umieściłaś zdjęcie Witkowej kapliczki na forum. Jak oglądałam to zdjęcie i Twój opis, jakoś bardzo mocno wyczułam w tym dumę z Męża, taką szczerą radość pochwalenia jego i tego, jakim jest człowiekiem. Tego samego dnia zagadnęłam pana Witka o tę kapliczkę jak był u nas, a on jak się okazało, jeszcze nie wiedział, że umieściłaś zdjęcie....i tak po moim pytaniu niby trochę "szorstko", niby się speszył troszkę, że wrzuciłaś tę jego pracę...i zebyś widziała Danusiu wtedy jego oczy i uśmiech jak o Tobie opowiadał.....jak się ucieszył, choć próbował to skryć, że pochwaliłaś jego pracę...ale sposób, w jaki o Tobie mówi, ciepły, serdeczny, pełen uznania....wtedy wszyscy zauważyliśmy i rozmawialiśmy o tym, że bardzo siebie kochacie i szanujecie i to widać w sposobie w jakim mówicie do siebie i o sobie.
Życzę Wam takich błysków w oku jeszcze wiele, wiele, nieskończenie wiele....
Wasze zdjęcie ślubne PRZEPIĘKNE....aż mi mowę odjęło. Wyglądaliście rewelacyjnie...i ten błysk w oku.
Z okazji rocznicy życzę Wam przede wszystkim
- dobrych treści w życiu, dobrych proporcji między pracą, realizacją pasji (co szczęśliwie się u Was pokrywa) i czasem dla siebie, dla rodziny.
I zdradzę Ci/ Wam wszystkim coś "w sekrecie"...mieliśmy przyjemność poznać Witka, bo zrobił nam projekt nawodnienia i nadzorował nasze wykopaliska

Życzę Wam takich błysków w oku jeszcze wiele, wiele, nieskończenie wiele....