Zimozielony ogród przy białym domu
20:11, 04 wrz 2012
Bardzo - Super Okaz jest tutaj
Zaczyna kwitnienie Chopin
Wykorytowane pod placyk wypoczynkowy
Zaczyna kwitnienie Chopin
Wykorytowane pod placyk wypoczynkowy
zawsze jak do Ciebie zaglądam, to od razu weselej człowiekowi na duszy
ogród piękny o każdej porze roku
pani od zmiany wiary doprowadziła mnie do łez, szczególnie, że ja też tak wiszę na telefonie jak Ty, więc łatwo mi przyszło sobie to wyobrazić
) ponadto, uprzejmie donoszę, że zauroczona u innych, w tym również u Ciebie - dzisiaj kupiłam sobie zawilce
) .... a miałam już nic nie kupować
oj tam, taka mała przyjemność
)
p.s. basenu pozytywnie zazdroszczęniestety ja nigdy nie będę takiego miała, bo nie mam na to miejsca
) no chyba że tarasu nie wylejemy, to będzie można prościutko z drzwi do wody skoczyć
)
Pozdrawiam Aniu
Witam!
Zdjęcia miałam wrzucić wczoraj, ale nie dałam rady, nie mam zrobionych zdjęć wszystkich roślin, ale też nie zdążyłam - wróciłam do swojego drugiego ukochanego zajęcia i mam mniej czasu na ogród i ogrodowisko.
Sebek, ta partia zakupów to już ostatnia, czekam jeszcze na hortensję i musze zamówić cebulki i koniec w tym roku.
Aniu, czytałam o Alfie, jesteś już w O, bo nie wchodziłam jeszcze do Ciebie?
Megi, pożegnanie wakacji, początek roku szkolnego - okazja zawsze się znajdzie
Tu bez dwóch host (Sugar Daddy i coś jeszcze zostały w innej reklamówce w samochodzie, dopiero jak sadziłam to się zorientowałam, ze czegoś brakuje)
![]()
W końcu udało mi się dostać turzyce, których szukałam
![]()
Karmnik
![]()
Sweet tea
![]()
Je trzeba 2 wsadzić, bo jest na razie nieefektowna. Ale z niej będą ludzie za rok na pewno. Tak było z moimi Limelightami. Moi domownicy się dziwią.
Dzień dobry przyszłam powiedzieć i pozdrowienia przesłać