Danusiu bardzo chętnie ... tyle jest z nimi możliwości ... żywe obrazy są piękne i nie kłopotliwe z podlewaniem ... zbieram już materiały potrzebne do tego, siatki i ramki .... super pomysł .....
pomysł Alinki z rojnikami super, ale ja też twój skopiuję, nie wiem czy w tym roku zdążę, ale pomysł jest
do soboty
Irenko jeszcze nie ..... rojniki może będą u Kapiasów ....kupimy osłonkę i będziesz miała śliczną dekorację ....dzisiaj dam Ci znać w sprawie trzmielin , bo wczoraj czasowo się nie wyrobiłam, czynne mają tylko do 17tej
nie szkodzi a pomysł z rojnikami coraz bardziej mi się podoba; ja mam je na skalniaku na razie
Obrazy z rojników to świetny pomysł. Też sie piszę na takie warsztaty.
Widziałam kiedyś rojniki posadzone w starym bucie - typu "glany". "Wysypywały" się z niego dosłownie.
Teraz czekam tylko, aż moje dziecię wyrośnie z glanów
Obrazy z rojników to świetny pomysł. Też sie piszę na takie warsztaty.
Widziałam kiedyś rojniki posadzone w starym bucie - typu "glany". "Wysypywały" się z niego dosłownie.
Teraz czekam tylko, aż moje dziecię wyrośnie z glanów
Mam dwie pary nieuźywane już... Białe i czarne martensy
Biale by do kanap pasowaly na tarasie
Madzia przeczytalam u Kasi dyskusje o wiśni.
Spójrz z okna pokoju i zobacz co będziesz widziała, czy zasłoni to co ma zasłonić ale czy przypadkiem korona nie będzie zbyt wysoko. Jeśli będzie w polu widoku połowa korony, czyli ok 3,5 m to będzie git... Obyś z okna samego pieńka nie podziwiala....
Ja mam za nisko szczepione....
Dziewczyny , Danusia napisała "zróbmy" ... fajnie by było razem zrobić takie warsztaty ... tylko jak to zorganizować ??? ... Kasia ma dobry pomysł ...online ....coś w stylu telekonferencji .... a białe martensy ciągle są u mnie na liście .... jeszcze je sobie kiedyś kupię ....ale do chodzenia , nie dla rojników
Madzia przeczytalam u Kasi dyskusje o wiśni.
Spójrz z okna pokoju i zobacz co będziesz widziała, czy zasłoni to co ma zasłonić ale czy przypadkiem korona nie będzie zbyt wysoko. Jeśli będzie w polu widoku połowa korony, czyli ok 3,5 m to będzie git... Obyś z okna samego pieńka nie podziwiala....
Ja mam za nisko szczepione....
Marzenko, dzięki za konkretne rady .... tak na to popatrzę ... i coś podpytam Was jeszcze w samochodzie w sobotę .... poproszę o czas w grafiku podczas jazdy