Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 09:57, 04 wrz 2012

Gardenarium napisał(a)
Zróbmy warsztaty obsadzania rojnikami

Danusiu bardzo chętnie ... tyle jest z nimi możliwości ... żywe obrazy są piękne i nie kłopotliwe z podlewaniem ... zbieram już materiały potrzebne do tego, siatki i ramki .... super pomysł .....
Wieloszka 10:00, 04 wrz 2012

noemi napisał(a)

Zróbmy warsztaty obsadzania rojnikami

Danusiu bardzo chętnie ... tyle jest z nimi możliwości ... żywe obrazy są piękne i nie kłopotliwe z podlewaniem ... zbieram już materiały potrzebne do tego, siatki i ramki .... super pomysł .....

Ja się zapisuję, ja! Wprawdzie beztalencie jestem totalne, ale będę od Was zgapiać
Milka 11:29, 04 wrz 2012

noemi napisał(a)

I co, wybrałaś już tę Pisardi?

pomysł Alinki z rojnikami super, ale ja też twój skopiuję, nie wiem czy w tym roku zdążę, ale pomysł jest
do soboty

Irenko jeszcze nie ..... rojniki może będą u Kapiasów ....kupimy osłonkę i będziesz miała śliczną dekorację ....dzisiaj dam Ci znać w sprawie trzmielin , bo wczoraj czasowo się nie wyrobiłam, czynne mają tylko do 17tej

nie szkodzi a pomysł z rojnikami coraz bardziej mi się podoba; ja mam je na skalniaku na razie
grupa_trzyma... 12:51, 04 wrz 2012

Obrazy z rojników to świetny pomysł. Też sie piszę na takie warsztaty.
Widziałam kiedyś rojniki posadzone w starym bucie - typu "glany". "Wysypywały" się z niego dosłownie.
Teraz czekam tylko, aż moje dziecię wyrośnie z glanów
Madzenka 19:33, 04 wrz 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Obrazy z rojników to świetny pomysł. Też sie piszę na takie warsztaty.
Widziałam kiedyś rojniki posadzone w starym bucie - typu "glany". "Wysypywały" się z niego dosłownie.
Teraz czekam tylko, aż moje dziecię wyrośnie z glanów

Mam dwie pary nieuźywane już... Białe i czarne martensy
Biale by do kanap pasowaly na tarasie
Mala_Mi 19:35, 04 wrz 2012

I warsztaty znów daleko ode mnie........ buuuuuuuuu
KasiaWB 19:41, 04 wrz 2012

i daleko ode mnie ... może w dobie dzisiejszych technologii zrobicie warsztaty on-line?
Madzenka 20:14, 04 wrz 2012

Madzia przeczytalam u Kasi dyskusje o wiśni.
Spójrz z okna pokoju i zobacz co będziesz widziała, czy zasłoni to co ma zasłonić ale czy przypadkiem korona nie będzie zbyt wysoko. Jeśli będzie w polu widoku połowa korony, czyli ok 3,5 m to będzie git... Obyś z okna samego pieńka nie podziwiala....
Ja mam za nisko szczepione....
noemi 21:52, 04 wrz 2012

Dziewczyny , Danusia napisała "zróbmy" ... fajnie by było razem zrobić takie warsztaty ... tylko jak to zorganizować ??? ... Kasia ma dobry pomysł ...online ....coś w stylu telekonferencji .... a białe martensy ciągle są u mnie na liście .... jeszcze je sobie kiedyś kupię ....ale do chodzenia , nie dla rojników
noemi 21:55, 04 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Madzia przeczytalam u Kasi dyskusje o wiśni.
Spójrz z okna pokoju i zobacz co będziesz widziała, czy zasłoni to co ma zasłonić ale czy przypadkiem korona nie będzie zbyt wysoko. Jeśli będzie w polu widoku połowa korony, czyli ok 3,5 m to będzie git... Obyś z okna samego pieńka nie podziwiala....
Ja mam za nisko szczepione....

Marzenko, dzięki za konkretne rady .... tak na to popatrzę ... i coś podpytam Was jeszcze w samochodzie w sobotę .... poproszę o czas w grafiku podczas jazdy