Taki tłok to nasze marzenia...
Piękne pokazy dają klony, cebulowe, magnolie, zieleń świeża i optymistyczna. Zdziwiłam się, że ta rdza tak szybko postępuje. Czy ona jest w stanie przenieść się na inne rośliny, czy tylko jałowce?
Dorotko cieszę się ,że i tobie się budki się spodobały.Trochę na nie czekałam.Ale cieszę się,ze je i ja mam już
Dziękuję dziękuję
Czosnek niedźwiedzi ładnie się rozrósł
A to mi przezimowało.ale co to jest ,,nie pamiętam Szcaw jakis czy jakieś buraki naciowe ??
piwonie w różnym stadium rozwoju
Mnie to miejsce podoba się na Magnolie bo ona jest reprezentacyjna i miejce też.
A lawenda z różami zawsze gra.
Brzoze do brzóz, ambrowca do bialych róż. Bedzie gwiazdą na jesień.
Amen
Sesleria jak kwitnie to wygląda tak jak na fotce.. Czy Twoja tak kwitła ? Bo mi się jej kwiatostany bardzo podobają
Skoro słońca dużo to sesleria się nadaje idealnie ,jest mało wymagająca, nie trzeba jej podlewać jak już się ukorzeni, no i szybko startuje wiosną a to bardzo ważne jeśli to widoczne miejsce
Oj dziękuję Jolu.Ja tak nie nazwałabym nas.Ot każdy coś tam robi co trzeba, co lubi
Dziękuję.Tak domki mąż opalał.Powinny wytrwa c dłuzej .
cieszę się,że obraz się spodobał .
Dziękuję, dziękuję. Jeszcze kilka mogłoby być domków.Im więcej ptaszkó wokół to moze będzie mniej komarów ?
Dziękuję.Czekam z utęsknieniem na tą piękną i ciepłą wiosnę
Bociany na sąsiedniej działce już są.I po mojej działce dalej sobie chodzą. Nabardziej koło stawu .
To prawda, takie usytuowanie ogrodu ma mnóstwo plusów i o wiele mniej problemów niż takie jak u mnie
Doprawiasz cebulowymi rabaty, ja ostatnio też doprawiałam
Wchodząc do Twojego ogrodu człowiek przenosi się jakby w inny świat, wcale nie czuć tego miasta i budynków wokół, do dziś pamiętam jakie miałam wrażenie gdy pierwszy raz widziałam w realu, jakbym w środku miasta nagle znalazła się w środku lasu, niesamowite uczucie, a teraz jeszcze to bogactwo roślin wszelakich Hiacynty w masie w jednym kolorze to jest to
Większość leżących liści bergeniom wycięłam. Może za płytko ją posadziłam?
Przy studni rosną dwie trzmieliny oskrzydlone. fajne sa we wszystkich porach roku.