Ewo, Elizko dzięki Wam za dobre słowa o moim wątku ale temat w ciągu roku właściwie się wyczerpuje. Nie będę ogrodu zmieniac bo rh już za duże na wykopywanie wiec zrobi sie nudno. Na razie jeszcze ostatecznej decyzji nie podjęłam wiec zmieniam temat.
Co roku wysiewają sie u mnie rudbekie. Rosną gdzie tylko kawałek ziemi się pojawi. Większosc wyrywam i wyrzucam bo po deszczach kładą sie na innych roślinach i zasłaniają im słońce, ale zastanawia mnie ich różnorodnosc. Popatrzcie.
Sebku nie wiem czy sie wyrobie to musiał by być duuuuuuży tort... dla społeczności ogrodowiska
i czy w tym roku rocznica u Danusi czy gdzieś inndziej ?
Danusi a no leci aż wstyt się przyznać ale zaniedbałem ogród ale liczę, że w 2 połowie roku jakoś to nadrobie
Dziś bardzo parna, pochmurna środa nie sprzyjała pracom ogrodowym. Przed pójściem do pracy wpadłam na cotygodniowy ryneczek i spostrzegłam tam białą jeżówkę co zrobiłam? oczywiście nabyłam zaraz mi się humor poprawił a później patrzę, są jeszcze budleje w trzech odmianach, ale zdecydowałam się tylko na Budleję dawida moje zakupki