Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kubusiowo 11:15, 13 sie 2012

Do góry
Wieczorne klimaty

No i dostanę od Anuli kopa , ojjjjj dostanę (dla podpowiedzi - w żadnej z dwóch rąk nie ma "popitki")

Kubusiowo 11:11, 13 sie 2012

Do góry
Koparkowy szał

...i bieganiowy szał

...i wodny szał

....nadejście "smoka"

Kubusiowo 11:09, 13 sie 2012

Do góry
Znikneła mi Anula..... wychodzę więc przed dom a tam... szklanka...

... podchodzę bliżej, patrzę w dół.....

...Anulka pieli

Kubusiowo 11:08, 13 sie 2012

Do góry

Miniaste chłopaki

...i moja chodząca "niewinność"

Franek, lawenda, róże i lornetka

Kubusiowo 11:06, 13 sie 2012

Do góry
Danuś cos pokombinuje wieczorem Lepsiejszego zdjęcia nie mam

A teraz troszke fotek z długooooo oczekiwanego najazdu Anulkowego

Powitanie

...i od razu spacer na wodę

Po drodze napotkaliśmy żabkę

Na prawdę ciężko powiedzieć kto bardziej sie cieszył z bycia nad wodą... starsi czy młodsi

Kolorowy ogród na piasku 11:06, 13 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)

Trochę róż
Bardzo lubię pojedyncze

Star Profusion

Viva.. też taką dostałam... napisz mi coś o niej w wolnej chwili... Ślicznota

U mnie różyczka rośnie wiotkimi pędami, rozkręca sie raczej powoli, dobrze zimuje i cały sezon ma kilka kwiatuszków (poza głównum kwitnieniem)

Aniu, moje obserwacje chyba Tobie niewiele dadzą, bo przecież u Ciebie wszystko inaczej
Kubusiowo 11:05, 13 sie 2012

Do góry
Madzioskoczek napisał(a)

Tańcowanie z łopatą

RASOWA MISS

taaaa, tytuł w pełni zasłużony

Dolina Tęczy 10:56, 13 sie 2012

Do góry
Po Tatusiu podobno Haha

No to jeszcze kilka i spadam na pogrom chwastów

Kolorowy ogród na piasku 10:55, 13 sie 2012

Do góry
AgnieszkaBK napisał(a)
Vivo, zdjęcia z Twojego ogrodu zawsze cieszą oczy i radują duszęPozdrawiam

Agnieszko

Aktualne lilie

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 10:53, 13 sie 2012

Do góry
Rewia mody była. Irenki nie było, była blisko Gabriela i angielskie dziewczyny

zdjęcie Elfik

Dla odmiany czas na zmiany... 10:50, 13 sie 2012

Do góry
beta napisał(a)
troszkę zdjęć
kwitnie trawka, nie mam pojęcia jak się zwie, gdyby ktoś wiedział będę wdzięczna

powojnik szaleje,

a teraz ku przestrodze,, ale to już chyba wszyscy wiedzą, prócz mnie najwyraźniej, miałam jeszcze kawałk agrowłókniny na rabacie z tujami, podczas sadzenia żurawek zaczęłam ją ściągać i oczom moim ukazał się taki oto widok

korzenie na weirzchu

agrowłókninie mówię definitywnie NIE

Beatko piękne zdjęcia
A jeśli chodzi o agrowłókninę to niestey jest straszne......rośliny prze nią dogorywają, a jeśli jeje nie ma to my mamy dość chwastów I tak żle i tak żle.....
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:28, 13 sie 2012

Do góry
Agnieszka, zmiana koloru przy pomocy odpowiedniej chemii dotyczy hortensji ogrodowych (H. macrophylla). U bukietowych różowienie to sprawa odmiany, jedne brązowieją inne różowieją.

Reklamuj, ciekawe co odpowiedzą.

Chociaż znalazłam zdjęcie swojej Limelight z zeszłego roku i zobacz

Limelight się przebarwia (fotka z 10 października jednak)

Dolina Tęczy 10:16, 13 sie 2012

Do góry
Diano - no właśnie - ten czas tak szyyyybko biegnie, ze aż strach! Moja Starsza też już Pannica a bunty przechodzi jak nastolatka

A tu jeszcze druga Królewna...w swoim królestwie

Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 10:10, 13 sie 2012

Do góry
malgocha1960 napisał(a)
Bozenko,w przyszłym roku nie będę szalała w domu z żadnymi wysiewami,jedynie begonie i to,co przechowa mi się z pelargonii czy fuksji.Nie mam już siły po prostu i zmęczenie zabija radość z lata i ogrodu.

Maju,uważam,że wszystkie kwiaty są piękne i nie ma co eliminować jednym na korzyść drugich tylko ze względu na ich kolor.Niech sobie rosną byle tylko ładnie i kolorowo.

Aniu,za półtotora tygodnia spotkamy sie to zobaczysz je na zywo.Muszę powiedzieć ci,że strasznie ucieszyłam sie jak powiedziałaś mi,że nie muszę ograniczać się zakupowo,bo się pomieścimy,bo mam w planie 5 hortensji następnych i dwa jakieś krzaki szybkorosnące,może jakieś nowe odmiany pęcherznic.

E Małgosiu nie wierzę w twoje obietnice,, musiałby cie ktos przywiazac abys nie miała mozliwosci bycia i sklepach czy tez szkółkach ogrodniczych To juz jest skrzywienie .hi,hi.Pieknie u ciebie i tak kolorowo .Rosliny ci rosna jak na drozdzach Co to jest za roslina ta długa w kolorze liliowym? ja taką chcę bardzo chce Pozdrawiam cieplutko.
Dolina Tęczy 10:09, 13 sie 2012

Do góry
Wieloszko - dziękuję ! Uwielbiam w ten sposób opisywać naszą codzienność - jakbym mogła to bym się nie rozstawała z aparatem Ja bez kursu, za to z lustrzanką Mam porównanie do zwykłej cyfrówki (zdjęcia z niej są na pierwszej stronie wątku) i naprawdę dużo lepiej sam sprzęt sobie radzi. I ostrość złapie i głębię ustawi, choć oczywiście trzeba nim odpowienio pomachać i nauczyć się z nim współpracować - ale to juz praktyka. Ja dodatkowo obrabiam sobie zdjęcia w darmowym programie graficznym photoscape - polecam - prościutki i efekty fajne

Pokażę Wam jeszcze tegoroczną niespodziankę - mam tę roślinę już kilka lat, zawsze mocno przemarzała, nigdy nie kwitła - w tym roku debiutuje - a ja już nawet zapomniałam co to jest - coś mi się kołacze po głowie, że to miał być prusznik - ale te mój ma białe kwiaty...a ja kupowałam różowego...

Dolina Tęczy 10:02, 13 sie 2012

Do góry
Za garażem wilce dają czadu - liściory mają wieeeelkie, że hej!

A tu panoszące się w calutkim warzywniczku dynie - nawet ziołach się rozgościły

Dolina Tęczy 09:58, 13 sie 2012

Do góry
Marzenko - mówisz i masz - zaraz cosik wkleję

Lena - miło mi

Monika - mnie też oczarowały te lobelie - warto było się pobawić z nasionkami

Diano - dziekuję
Córcia moja cały dzień w balowej kiecce latała (taka zabawa w bal haha ) więc ja latałam za nią z aparatem

Gardenarium - pochwała z ust Szefowej to niebywały komplement - dziękuję! Jesli masz statyw to spróbuj - na pewno warto! Ostrość jest lepsza dużo i głębię można szybciej ustawić - ja nie mam, ale czasem w domu posiłkowałam się różnymi podpórkami - bo im gorsze światło, tym trudniej fajne zdjęcie zrobić - na powietrzu nie ma już takiego problemu bo światła pod dostatkiem No i statyw to bardziej do ustawianych sesji a ja przeważnie biegam z aparatem za dzieciakami albo czołgam się po trawniku, więc ze statywem nie byłoby wygodnie ))))

Jeszcze coś z wczorajszej słonecznej niedzieli - fuksje - małe i mizerne, ale kwiaty piękne

A tu perovskia:

Pod dębem - róże, liliowce, hosty, żurawki i reszta 09:52, 13 sie 2012

Do góry
Wandziu gratuluję stóweczki i czekam na następne stronki, pozdrawiam
Kubusiowo 09:51, 13 sie 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Tańcowanie z łopatą

RASOWA MISS
Pod dębem - róże, liliowce, hosty, żurawki i reszta 09:51, 13 sie 2012

Do góry
Wandziu gratulacje i czekamy na nastepne setki.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies