Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dolina Tęczy

Dolina Tęczy

Matka 23:45, 12 sie 2012

bukietowe masz w donicy?mi właśnie z ich powodu szczęka opada
arcobaleno 23:49, 12 sie 2012

Aaaaaaa bukietowe mam w gruncie - Anabelki (też dzielone od Mamy - szybko się rozrastają i różnie kwitną - w zalezności od stanowiska - z jednej rosliny dzielona a kwiatostany naprawdę tak różnią się wielkością, że szok), pink diamond - dopiero w tym roku jako-tako wygląda No i limelighty moje kochane, tegoroczna zdobycz okupiona łzami prawie - ale opłacalo się
monteverde 00:02, 13 sie 2012

a czemu łzami okupione?
arcobaleno 00:20, 13 sie 2012

monteverde napisał(a)
a czemu łzami okupione?

Bo nigdzie nie było !!! Ja to w ogóle chciałam ich 6! I jak się w końcu pojawiły u mojego ogrodnika to złapałam trzy zaniosłam pod kasę, lecę po więcej a tam nie ma - no to Pani mi mówi, że jutro będzie dostawa i będą jeszcze większe - no to mi sie, oczy zaświeciły i mówię - to ja zostawiam te trzy a jutro przyjadę po 6 tych ładniejszych - przyjeżdżam i co? Dostawy nie było a tamte trzy już sprzedane! I to był koniec limelightów u tego sprzedawcy, szukałam więc dalej, bez skutku aż w końcu skusiłam się u innego ogrodnika (i teraz jak kwitną to nie żałuję) ale przyszło mi za nie słono zapłacić...więc kupiłam tylko dwa
Madzenka 06:54, 13 sie 2012

Marto czarodziejskie zdjęcia jesteś jak wróżka biegająca z aparatem, która wyczarowuję cudowne chwile
Proszę o więcej ....
Lena 07:04, 13 sie 2012

Cudowności,pyszności-wsiąkłam...Ujęcie i aranżacja sprzed domu zachwycająca
Pozdrawiam
Moniika 07:12, 13 sie 2012

arcobaleno napisał(a)
W nogach większego rośnie lobelia

Tak jak i w nogoch świerczków przy drzwiach wejsciowych

PIEKNE romantyczne, delikatne....
Diana 08:39, 13 sie 2012

Marto dziękuję znowu śliczności pokazujesz !!!
ogród boski córcia podczas robienia szarlotki jak aniołek
pozdrawiam
Gardenarium 09:45, 13 sie 2012

Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia...śliczne co tu dużo gadać
Robisz ze statywem ? to mnie bardzo nurtuje, mam statyw ale nigdy nie używałam. może warto?

Instagram Ogrodowiska
arcobaleno 09:58, 13 sie 2012

Marzenko - mówisz i masz - zaraz cosik wkleję

Lena - miło mi

Monika - mnie też oczarowały te lobelie - warto było się pobawić z nasionkami

Diano - dziekuję
Córcia moja cały dzień w balowej kiecce latała (taka zabawa w bal haha ) więc ja latałam za nią z aparatem

Gardenarium - pochwała z ust Szefowej to niebywały komplement - dziękuję! Jesli masz statyw to spróbuj - na pewno warto! Ostrość jest lepsza dużo i głębię można szybciej ustawić - ja nie mam, ale czasem w domu posiłkowałam się różnymi podpórkami - bo im gorsze światło, tym trudniej fajne zdjęcie zrobić - na powietrzu nie ma już takiego problemu bo światła pod dostatkiem No i statyw to bardziej do ustawianych sesji a ja przeważnie biegam z aparatem za dzieciakami albo czołgam się po trawniku, więc ze statywem nie byłoby wygodnie ))))

Jeszcze coś z wczorajszej słonecznej niedzieli - fuksje - małe i mizerne, ale kwiaty piękne

A tu perovskia: