Witam wszystkich odwiedzających dziękuję za odwiedziny i życzenia
rozkwitła Rosarium Uetersen w 2009 wyglądala tak a potem zmarzła okrutnie, teraz odbija i cieszy mnie u niej każdy kwiatek w zbliżeniu kwiat w pelnym rozkwicie Ginger Syllabub Harknessa magnolia Ann pełna kwiecia
A to nieźle wybrałaś. Jak nie przepadam za żółtym, tak ta aranżacja mnie absolutnie zachwyciła. Wszystko w żólciach, ale tak pięknie dobrane, że tylko stać i podziwiać. Będzie pieknie Tam za trawami były jeszcze takie żółte kwiatki chyba hiszpańskie margerytki. Pieknie się komponowały z hakone.
Irenko wybacz ale nie jak bylo jeszcze widno to zapomniałam fotknać, a później juz bylo za ciemno by bylo widać. Znalazłam zdjęcie sprzed kilku dni (proszę nie zwracac uwagi na bałagan do okoła )
teraz w kazdym z gazonów jest wsadzona macierzanka. Póki co cisy sa tylko z tej strony, ale później dosadze od strony placu zabaw. Na górze będzie jeszcze wsadzona śliwa pisardi, RH i serb w rogu za hortensjami.
Jutro z rana jade do Szmitów , a póżniej cykne bierzącą fotę
Anulku, Promyczku Kochany, niech Ci się spełnią wszystkie marzenia!!! A skoro od mojej "matki chrzestnej" Marty dostałaś kogutka, to ode mnie też - niech Ci oba pieją radośnie na dzień dobry!!!
Dziewczyny... w tamtym roku dostałam dwie malutkie hortensje ale nie wiem jak się nazywają... może będziecie wiedzieć
Jedna zakwitła , miała trzy kwiatki
a druga ani jednego
ta druga wygląda na hortensję ogrodową, ja mam dwie, ale chyba zrobię tak jak Danusia i posadzę je w donicach, na zimę do piwnicy, bo mimo okrywania w zimie chyba przemarzły, bo znowu nie kwitną