Kochana nie masz racji ja wprawdzie nie zostałam na gitarowe fałsze,ale zdążyłam zobaczyć jeszcze w mroku trochę ogrodowego światła.Kazałam m nawet zdjęcie strzelić przy "bagenku",ale ze mną więc nie wrzucę )))))))))))
Mnie żadne światełka nie umykają ,ani świetlikowe,ani elektryczne
Mam strasznie zapchany dysk,zarzuciłam klepanie zdjęć,mam ich tak już dużo,ze teraz muszę usuwać bo jest wiele nie udanych.Nie usuwałam na bieżąco tylko importowałam i mam co mam
Nie ma mnie też w sumie w ogrodzie i tak zatęskniłam,że w niedzielę złapałam za sekator ...)))))))))))
Może dziś coś porobię ...???
No właśnie ja też rozgotowuję ziemniaki jak tu siedzę w dzień ))))))))))))))))
A gadam nie na forum tylko na innych komunikatorach
Ja późno przysiadałam dlatego takie godziny,sama jestem zła bo ostatnio odsypiam,a Pan Bóg daje temu co rano wstaje ))))))))))))))))))
Postaram się o nowe zdjęcia,chociaż muszę przyznać,że czasami wydaje mi się,że to nie ma sensu
Na miłą środę kwiatek dla jeszcze "podlewających"mój ogródek
Zaczynam znowu łamać sobie daną obietnicę i kupuję cebulki tulipanów.Skusiłam się na Kaczyńską i Angelique.Zapoluję na Jana Pawła i jakieś pełne ładne.
Martuś podziwiam Cię za te noce nieprzespane. Ale to fakt bo wtedy mozna sie jakoś lepiej skupić........bo w dzień np. się palą naleśniki..... już drugi...ech
No właśnie ja też rozgotowuję ziemniaki jak tu siedzę w dzień ))))))))))))))))
A gadam nie na forum tylko na innych komunikatorach
Ja późno przysiadałam dlatego takie godziny,sama jestem zła bo ostatnio odsypiam,a Pan Bóg daje temu co rano wstaje ))))))))))))))))))
Wstaję Martek rano........ i dostaję tylko.... wory pod oczyma
O nie zgodzę się w dwa miesiące ogarnąć teren to cud !!!)))))