Danusiu przyszlam sie przywitac , podziekowac za wizyty i przepiekne slowa oraz Cie usciskac mocno, cieplo i sedecznie w tym wyjatkowym dniu....
Twoje cieplo, zyczliwosc i dobro az promieniuje i zycze aby tak zostalo bo jestes cudownym czlowiekiem i oby ta Twoja dobroc wracala do Ciebie ze zdwojona sila!!!!
sciskam i caluje
Beata
Witajcie Kochani...!!!
troszke mnie nie bylo...hmm, tak jak pisalam wczesniej mezus zaplanowal niemal caly weekend i bylo cudnie... a potem...zlosliwosc rzeczy martwych ... problemy z komputerem ale juz jestem i mam dla Was kilka zdjec , ktore powinny Wam sie spodobac i oddac moje ulubione klimaty...
a wiec zapraszam do spacerowania razem ze mna , tam...gdzie lubie ....
i troszke zmieniamy klimaty..ale tu juz byliscie ze mna wczesniej ...
a na koniec jeden z przezentow od M na urodzinki....laweczk...sam robil, oczywiscie w moim ulubionym kolorze !!!!!!!
Słabiutka bidulka. Miejsce szczepienia chyba nie uszkodzone. Nie chcę Cię martwić, ale odnowa trochę potrwa
Zestaw kolorystyczny klarkii, szałwii i lawendy cudny!
A teraz mam ogromną prośbę. To aktualne zdjecia - roślina właśnie budzi się do życia. Proszę o pomoc w identyfikacji tej rośliny.
Wygląda jak niska krzewinka, trochę podobna do lawendy, kwitnie latem na niebiesko. Jest częściowo zimozielona i troszkę umarzła. Bardzo łatwo się ukorzenia. Kwiaty miały piękny zapach. Co to jest?
witam miłe panie . jaki miód na serce moje że komuś się to podoba , bo same wiecie jakie dylematy mamy - trendy czy kochane kwiotuszki. czy 3 gatunki , czy upychamy co się da ?. na razie pracuje nad sobą w temacie NIE kupowania nowych gatunków ......
.( kupiłam sobie dzisiaj nowa jeżówkę białą ) .
Alinko Ty tak postępujesz jak ja , zakaz kupowania do momentu zobaczenia i już wsiąkam Lilii nie niszcz
Witaj Nati Wpadłam z rewizytą gościłam już u ciebie ale nie wpisywałam się śliczne dziecię tulisz Pozdrawiam i życzę samych sukcesów ogrodniczych i wiele radości z realizacji zamierzeń