Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

badara 09:01, 20 sie 2012

Bożenko, dzięki za piękny wiersz , to była wielka przyjemność poznać Cię w realu, niestety moj ogród był kompletnie nie po drodze, Ela miała wiecej szczęścia, dedykuję Ci najpięknieszą różę z mojego ogrodu

Bogdzia 14:35, 20 sie 2012

Bea napisał(a)
Witam.

Bardzo fajna relacja fotograficzna z ogrodów Angielskich Dziewczyn.
Miło było obejrzeć je oraz właścicielki i Ciebie (a ja najpierw zwróciłam uwagę na uśmiechy ) , a wiersz .....

Zapraszamy na Śląsk.

Pozdrawiam

Dziewczyny maja piękne ogrody z przepięknymi roslinami. Róże wyglądaja jak wielkie krzaczyska lub wręcz mniejsze drzewa.Zatrzęsienie hortensji najprzerózniejszych, a wszystkie piękne.Bardzo wiele ciekawych i nieznanych roslin ale najwięcej serdeczności.Może kiedyś jeszcze uda mi się i z Tobą spotkac.?????????
Bogdzia 14:45, 20 sie 2012

popcarol napisał(a)
Bożenko ale mieliście super wycieczkę! I piękny, ciepły, wzruszający wiersz I ogrody przepiękne!!!
Też uważam że nie musisz się odchudzać, odchudzająca się kobieta to zła i wredna kobieta!
Miłego dnia!!!

Dzięki Karolinko za miłe słowa. Wycieczka była super nawet pogoda po zimnym tygodniu była słoneczna a do oglądania ogrodów taka pogoda jest najbardziej wskazana.Nie bedę się odchudzac i już.
Bogdzia 14:46, 20 sie 2012

sylllwia napisał(a)
Ale fajne spotkanie z angielskimi dziewczynami w ich ogrodach, a wiersz uroczy

Dzięki Sylwuś. Było bardzo miło. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 14:50, 20 sie 2012

badara napisał(a)
Bożenko, dzięki za piękny wiersz , to była wielka przyjemność poznać Cię w realu, niestety moj ogród był kompletnie nie po drodze, Ela miała wiecej szczęścia, dedykuję Ci najpięknieszą różę z mojego ogrodu

Ogród nie był po drodze i Ty miałaś inne plany a jednak znalazłaś chwilę by sie ze mną zobaczyc. Bardzo Ci za to dziękuje i oczywiście Dzidce która nam wszystkim zrobiła niespodziankę.Róża niezwykła i piękna. dzięki.
Dzidka 16:36, 20 sie 2012

Z opóźnieniem czytałam i wiersz, i oglądam zdjęcia z ogrodów.
A skoro piszesz, że :

Bogdzia napisał(a)
Teraz troche na temat dzisiejszych wrażeń.
.,,,,,
W miłym gronie dużo śmiechu, dużo rozmów i radości,
ach jak miło i wspaniale jest do Gliwic jechac w gości!!!!
.

to mam nadzieję, że to spotkanie pozostanie naszym pierwszym, ale nie jedynym.
Dziękuję, za mile spędzone chwile.
A Eli i Łucji dziękuję, że mnie nie zlinczowały.
Dzidka 16:57, 20 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Kosmos na pewno niespotykany. Był jeszcze pomarańczowy ale z zachwytu nie zrobiłam zdjecia.

Uwaga: mam nasionka.- wszystkich trzech i jeszcze białego.

To może ja wkleję te pozostała,byś pamiętała jakie to były.

Dzidka 17:01, 20 sie 2012

I jeszcze to. Wiesz dlaczego.

Milka 17:44, 20 sie 2012

Bożenko, czytam i wiem, że też miałaś wspaniałe spotkanie pełne wrażeń; i piękne ogrody do oglądania, i świetne hobby do podziwiania, ta altana z pajęczyną, bombowa; a wiersz, tak na szybko w samochodzie, tylko ty potrafisz stworzyć, po prostu swietny! i cieszę się, że jednak podróżujesz, mimo, że nie bardzo lubisz; pozostają piękne wspomnienia, ciekawe sesje fotograficzne i najważniejsze, nowe przyjaźnie

zachywycam się kosmosami i twoją budleją z motylami takiego tygrysiego w cętki, jeszcze nie widziałam
a liliowcami podzieliliśmy z Robertem, ciut więcej wziął, bo u mnie cięzko było wepchać rosną już sobie i oboje z Robertem jesteśmy zadowoleni

I przy okazji u ciebie pozdrawiam Dzidkę, Jasię, Elfika i jej męża, miałam okazję wszystkich poznać
eliza3 18:22, 20 sie 2012

Widzę, że spotkanie było bardzo udane. Cieszy mnie to, że Śląsk Ci się podobał, tym bardziej, że ja też tu mieszkam. Wiersz jak zwykle udany i oddaje wszystko co się wydarzyło.
To zawsze przyjemne spacerować po ogrodach innych, bo wtedy ma się inne spojrzenie na swój ogród... Pozdrawiam