Cieszę się,że mam coś co kwitnie w ogrodach angielskich pomidorków koktajlowych mam w szklarence 3 krzaczki na bieżąco dojrzewają i są zjadane, mam też 2 krzaki na tarasie, no i oczywiście jeszcze w folii i szklarence,ale na następny rok będą tylko w folii a szklarenkę potraktuję jako mnożarkę, bo za dużo już tego wszystkiego A to Danusiu dla Ciebie specjalnie rozszalała się" dziewczyna" od Ciebie i pięknie kwitnie, w tamtym roku nie kwitła, a w tym daje czadu
Na dobranoc zostawię trochę zdjęć mojej skarpy..... kwitną tam nie tylko róże .... na samym dole skarpy mam głównie liliowce (choć nnie tylko), takie zwykłe, ale bardzo je lubię, bo nic ode mnie nie chcą a tak pięknie kwitną
Rzeczywiście ogród sprzed wielu lat i czas na nowoczesne zmiany. Uczę sie z Ogrodowiska i to co pojęłam to: PODSTAWĄ jest DOBRY PROJEKT. A to forum to jest odpowiedni czas i odpowiednie miejsce. Pozdrawiam. Będę śledzić Twoje zmiany.
mam nadzieję że kwiaty będą mnie dłużej cieszyć niż tej poprzedniej... przedwczoraj golden celebration zakwitła, a dzisiaj już kwiat jest przywiędnięty, jutro pewnie zacznie opadać