Dziękuje Olu po głowie gdzieś mi jeszcze chodziło aby dodać do tej mięty lukrowo-pudrowy róż - chciałam dla dzieciaczków taką cukierkową tą choinkę zrobić - ale to za rok ewentualnie jak nie będzie grało ze sobą to będzie rok po roku zmiana róż potem mięta i tak aż mi się nie znudzi
Dziękuje za pochwały nam także się bardzo podoba, zwłaszcza dzieciom. Miały wczoraj mega frajdę przy ubieraniu - w sumie sporą część one zawiesiły szkód jakiś specjalnych nie było, zaledwie 5 potłuczonych oczywiście "same" się potłukły winnych brak
fotki za dnia - bombki bardziej w zieleń wpadają - choć tak szczerze powiedziawszy ani turkusowe ani zielone coś tak po środku. Syn jak wczoraj wrócił z wycieczki i dorwał pudełka powiedział: Mamo ale piękne miętowe bombki kupiłaś dziwne żeby facet znał miętowy hmmmm.... córka z kolei (2,5 lat) określiła choinkę mianem uroczej
te ozdoby wybierała moja córka - sroka po mamie chyba
Natomiast co do indukcji to mogę Ci napisać jak mówili moi monteży, żeby zwracać uwagę na firmę, która ją produkowała (nie na markę) najlepsza ponoć to schott ceran - mam taką (logo Mastercooka)
Tak mam dualcooka. Patrzyłam na Twoje propozycje - faktycznie duża różnica ceny - Amice masz tańszą i energooszczędność A+. Coś mi się kojarzy, że pisałaś o czarnym fronie piekarnika że chcesz mieć - mój Samsung nie ma całkiem czarnej szyby tzn widać co jest w środku