Będę:
zmywarka Bosh-to napewno
lodówka w zabudowie-Electrolux
płyta nie wiem,
piekarnik i mikro-nie wiem(tutaj akurat zależy mi, żeby były tego samego producenta-wizualnie, żeby grały ze sobą)-trochę ogranicza mnie wybór mikrofali-z bosha np. bardzo drogie
Aniu ja jeśli chodzi o piekarnik-to też nie szukam jakiegoś wypasu-bardzo zwracam też uwagę na estetykę-szukam maksymalnie czarnego i prostego frontu.
Co do indukcji-to pochwal się co masz-bo nawet nie wiedziałam o tym pstykaniu o,którym piszesz-no,ale do tej pory operowałam na gazie.
Biorę pod uwagę-ale ciężko kupić coś teraz na pokrętła.
Ja po prostu trochę na łatwiznę idę-oglądam strony z opiniami o sprzęcie plus włączam np. wg popularności-zakładam-że jak jakiś sprzęt jest często kupowany to musi być fajny.
Chodzi o to że jak masz taką z jednym paskiem sterowania np. http://plyta-indukcyjna.pl/bosch/bosch-pie611f17e to nim zmniejszysz moc lub wyłączysz to musisz najpierw wybrać którego palnika potrzebujesz. Wiem to bzdet ale mnie by denerwowało.
Kasia patrz jeszcze na to że takie całe szklane powierzchnie trzeba często przecierać bo każdy odcisk widać. One są piękne i eleganckie ale... Chyba że lubisz
Po 5latach i piekarnik i zmywarkavtej firmy miała już wymieniane czesci