Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

iwka 12:02, 16 gru 2016

Piękne drzewko, gapię się i gapię elfy też zwróciły moją uwagę, ja kupiłam sobie takie kryształowe baletnice z racji tego że córka ma bzika na punkcie tańca, ale to maleństwa, nie wiem czy będzie je widać

leon60 12:16, 16 gru 2016

świetne niespotykane kolory na choince bardzo mi się podoba
AngelikaX 12:20, 16 gru 2016

AniMa napisał(a)
W sumie to o kolor mi chodzi Sprej mam metaliczny czarny i chromowany srebrny...

Bombki miętowe w świetle dnia cudowne Moja młodsza chce taki kolor do swojego pokojuElfik piękny - gdzie takiego kupiłas???

Dziękuje

Nie wiem czy przy dotykaniu ten sprej nie będzie odłaził z brokatem i zrobi plamy. Dlaczego chcesz sprejnąc kolor Ci nie pasuje?

Elfiki córka wyczaiła w Tesco jak na zakupach byłyśmy

Pisałaś, że masz niektóre ozdoby takie same, ciekawa jestem bardzo które
AngelikaX 12:23, 16 gru 2016

leon60 napisał(a)
świetne niespotykane kolory na choince bardzo mi się podoba

Dziękuje Olu po głowie gdzieś mi jeszcze chodziło aby dodać do tej mięty lukrowo-pudrowy róż - chciałam dla dzieciaczków taką cukierkową tą choinkę zrobić - ale to za rok ewentualnie jak nie będzie grało ze sobą to będzie rok po roku zmiana róż potem mięta i tak aż mi się nie znudzi
AngelikaX 12:28, 16 gru 2016

iwka napisał(a)
Piękne drzewko, gapię się i gapię elfy też zwróciły moją uwagę, ja kupiłam sobie takie kryształowe baletnice z racji tego że córka ma bzika na punkcie tańca, ale to maleństwa, nie wiem czy będzie je widać

Prawda że eM ma oko -
Kryształowe baletnice? koniecznie muszę je zobaczyć - widziałam chyba jakieś w Home&You... w wyprzedaże chyba ruszę. Co roku sobie obiecuję i nici z wyprawy - komu po świętach ozdób się chce. Ale np. moja siostra w zeszłym roku kupiła piękna "cukierkową" śnieżną kulę z pozytywką za 7zł teraz jest w sprzedaży za ponad 50zł.
AngelikaX 12:33, 16 gru 2016

Dominika11 napisał(a)
i córcia miała rację

AngelikaX 12:36, 16 gru 2016

Uciekam dzieci nakarmić i podziałać coś z resztą ozdób - w kolejce czeka jeszcze stroik na stół, lampion , gwiazdy do kuchni i zewnętrzne dekoracje
AniMa 12:40, 16 gru 2016

AngelikaX napisał(a)

Te
malkul 14:38, 16 gru 2016

AngelikaX napisał(a)

te ozdoby wybierała moja córka - sroka po mamie chyba

przepiekna twoja choinka. cytuję zdjecia które mnie zachwyciły.
i powiem ci że ta wróźka ktorą wybrała twoja córcia jest magiczn i piekna. nawet bombki przebija
17:03, 16 gru 2016
a co ty masz na suficie że tak odbija?

sroka ma fajny gust miętowy ładnie pasuje ...choć ja bym raczej napisała morski ....ale jednak miętowy to idealne określenie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies