Aniu, nie tylko ogród piękny, ale i kwiaty na oknie O sękaczu nie wspomnę, bo mam sliniotok...
Atomsfera była przednia - w dzień chrzciny, w nocy - gitarra, a rano - modły na trawie ...
Danusia przyzwyczajona do telewizji i innych tego typu uroczystości sprawdza czy wszystko się toczy jak należy ale zobaczcie szczęście na twarzy Zbyszka...
Witam!
Kubi, ja dziś do 8, więc nie jest źle
Musze ogarnać dom po niedzieli, wyglada jak po przejsciu tsunami, a to tylko dwójka niepozornych małych dzieci
Myślałam, ze Xenox bedzie taki jak Matrona, a teraz bardziej mi się podoba, kwiatki mają taki ciut zółciutki odcień
A teraz już spotkanie.
Wszyscy w napięciu i z przygotowanymi aparatami czekają na rozpoczęcie uroczystosci.
Zaczyna się częśc oficjalna. Zamiast przemówienia Ania czyta wiersz Zbyszka, a rodzice chrzestni patrza sobie w oczy i są szczęśliwi że zostali tak bardzo wyróżnieni.
Trzeba przyznac że bardzo sie przygotowali do tej roli (rodzice chrzestni)
No to wstawiam swoje zdjęcia choc większośc podobna do tych które widzieliście.Zbyszek zaczął od pokazania drogi do Ani to ja też napiszę że w pobliżu Rzeszowa pełno było bocianów. Chciałam robic im zdjęcia ale M gnał na spotkanie tak że nie dało się nic zrobic ale jeden raz stanął i mam........
To zdjecie bocka z przydrożną kapliczką podoba mi sie najbardziej ale bociek na ściernisku też niczego sobie.
Madżenka, to ja szukam jak ulokować moje owocowe, a tu taka gotowa inspiration????
Na trawkę się zapisuję, o ile zostało Ci jeszcze jakieś źdźbło...
Idę oglądać dalej..
w gazonie pięknie ... a pod widzę lavendę ... i miodzio ))
Moooże kiedyś - na razie są tam tylko one i trawnik. Tam jeszcze 3 lata temu były 10 metrowe świerki i nie wiem czy się już korzenie rozłożyły? Może kiedyś machnę sobie tam angielkę?
Danusiu prosiłbym cie o pomoc bedziemy robic grila z wedzarnią chcielibysmy go postawic na tarasie z pergola czy moze byc taki Na tarasie w prawym rogu koło huśtawki
Nie wiem, ale mam przeczucie, że wędzarka z grillem nie powinna stać aż tak blisko, czy ona nie zasłoni widoku na ogród, chyba że będzie w tej samej linii z huśtawką, a huśtawkę przesuniesz nieco w lewo i całe umeblowanie też.
Te małe dwie doniczki brązowe przestaw w okolice kolumny z pnączem i dużą donicą.
Witam, od dawna czytam forum i śledze wasze zmagania wreszcie zebrałam się i pragnę się z wami przywitać i nieśmiało poprosić o pomoc. Przy barmie od garażu mam posadzone (ok 3lat) bukszpany w środku jeden większy do okoła jeden bok 4 szt a drugi 3 szt., chciałą bym je przyciąć w stożek choć do tej pory nigdy tej formy nie robiłam. podpowiedzcie proszę czy nie jest za późno i jak się do tego zabrać czy nie jest ich tam za duż. Mam nazieję że w dobrym miejscu umieściłąm pytanie
tutaj daje zdjecia gdzie by ewentualnie stały stozki
Mnie się tutaj podobają tylko nie tak na samym brzegu, troszeczkę dalej z 15 cm, wtedy można czymś podsadzić na brzegu. Np. żurawkami, ale jednym kolorem nie mieszać.