Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Agacia 18:05, 05 lip 2012

popcarol napisał(a)
Buu, niedobrze! No to nam się nie uda spotkać
A jakim morzem? Bałtykiem czy dalej? Znalazłaś jakąś ofertę? W ciepłych krajach trochę gorąco teraz

Hej, no przeglądałam i nawet namierzyłam, poczym triada zbankrutowała :/ Więc zaczynam od początku. Nie wiem kompletnie co i jak, a czasu niewiele, więc kierunek dopasujemy do terminów i ceny Przez kilka wakacji z rzędu pracowałam na hiszpańskich plażach po 8-9 godzin dziennie. Od tej pory żadne upały mi nie straszne
Agacia 18:08, 05 lip 2012

Wszystkiego dobrego z okazji imienin!
popcorn 18:10, 05 lip 2012

Sylwia - i tak trzymać! Stwierdziłam że to mój ogródek i mnie ma się podobać przede wszystkim i nam służyć Mogę sobie podziwiać ogródki wypielęgnowane, stricte ozdobne, a u siebie mam fasolke wzdłuż podjazdu i w różach, a co Też łądnie, a przy okazji użytecznie Teraz mi fasolka z bazarku już nie smakuje - jakaś zwiędła i stara i łykowata
Ciekawe gdzie będziesz miała warzywnik - masz jakieś niezagospodarowane miejsce jeszcze??
Justynko dzięki! To Twój liliowiec, tak?
popcorn 18:13, 05 lip 2012

Hej Agatko!
Dzięki za życzonka

O kurczę, Triada! A takie mieli super wyjazdy, uwielbiałam ich 7+7... buu no przykre
To dobrze że Ci nie straszne, już po 18tej a ja nie wychodzę bo mi za ciepło - jedynie książeczka na tarasie w cieniu wchodzi w grę Dostałam od Teściowej na imieniny książkę - "Jak rozmnażać rośliny". Całkiem niezła, o okulizacji róż i szczepieniu Rh... poczytam
Wejdź sobie na www.wakacje.pl, sortujesz po cenie albo terminie albo obu, wypełniasz co ważne dla Ciebie i wio. Mają ofertę sporej ilości biur, ostatnio tylko u nich szukam - i ostatni Egipt kupiłam parę zł taniej u nich niż u organizatora...

pozdrawiam!!
betysia 20:15, 05 lip 2012

samych radosci i..duzo milosci...

popcorn 21:20, 05 lip 2012

Betysia - dziękuję! Jaka cudna róża!

Posadziliśmy z M cisy. 3 po łuku za domem, jako przyszłą osłonę kominka do reku.
I 2 po drodze z tarasu za dom - jako przyszły ekran zasłaniający resztę działki przed wzrokiem ciekawskich (od strony drogi). Mam nadzieję podczas urlopu co jakiś czas będzie padało

Miłego wieczoru!!
Celina 22:04, 05 lip 2012

Imieninowe serdeczności

popcorn 22:54, 05 lip 2012

Dzięki! Jakie fajne liliowce
Dobranoc!
anipla 23:18, 05 lip 2012

Uffff. zdążyłam przed północą....
Karolino Życzę Ci spełnienia marzeń i żeby Ci się ogród "naciągnął" żebyś miała miejsce na nowe roślinki.
Krys 23:58, 05 lip 2012

Karolina wszystkiego pieknego z okazji imienin uff zdążyłam