Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Moje roślinki 17:22, 10 cze 2012

Do góry

Wersja mini mini 17:18, 10 cze 2012

Do góry
stychaz napisał(a)
Pada deszczyk, pada i mój trawnik nie jest już klepiskiem

A to Limki posadzone wczoraj z przyciętą dzisiaj trzmieliną:

Między Bunananii pójdą jeszcze przewieszające się brązowe carexy, tak żeby nie było pustych miejsc na dole.

Piękna kompozycja! Gęsto posadziłaś hortensje, ale za to efekt będzie szybki Moje czekają w doniczkach na swoją kolej.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:17, 10 cze 2012

Do góry
Danusiu, fajnie, że odnalazł się telefon. Aż dziwne się wydaje,że są jeszcze tacy dobrzy ludzie którzy zwracają znalezione rzeczy.

Z resztą, dobrym ludziom dobroć powraca...

Wersja mini mini 17:08, 10 cze 2012

Do góry
stychaz napisał(a)

Między Bunananii pójdą jeszcze przewieszające się brązowe carexy, tak żeby nie było pustych miejsc na dole.

Wszystkie nowe pędy maja pąki:

Ale wypasiona rabata!!! Jak zacznie kwitnąć będziemy wszystkie wzdychać z zaczwytu
A trzmielinki jakie kupiłaś? czy przypadkiem nie te miniaturki, ktore wymarzają???
Po prostu ogród... 17:04, 10 cze 2012

Do góry

Cały rok w ogrodzie 16:59, 10 cze 2012

Do góry
Moj pierwszy "upolowany " ptaszek, nie jest to łatwe, tu ukłon w stronę Bogdzi , niestety obrócił się tyłem, ciekawe, czy to coś znaczyło

Po prostu ogród... 16:50, 10 cze 2012

Do góry
sylllwia napisał(a)
Plany były takie, żeby zakryć klapę ze studni.

Zawijasek trochę widać narysowany na ziemi, wokół trzmieliny na pniu aż do chodnika.

Mówisz Sebek, że tylko z bukszpanu zawijasek, a może z trzmieliny jakiejś żółtej?

Żurawka też niby w zawijasek posadzona wokół bukszpanu na nóżce, ale nie wiem czy nie wyproszczę do chodnika tej końcówki. Malutkie te żuraweczki bo rozdzielałam.

Uwielbiam taką staranność!!! Jeśli pozwolisz to narysuję linię jakbym poprowadziła trzmielinę ale muszę się przenieś na inny sprzęt pozdrawiam
Po prostu ogród... 16:43, 10 cze 2012

Do góry
Plany były takie, żeby zakryć klapę ze studni.

Zawijasek trochę widać narysowany na ziemi, wokół trzmieliny na pniu aż do chodnika.

Mówisz Sebek, że tylko z bukszpanu zawijasek, a może z trzmieliny jakiejś żółtej?

Żurawka też niby w zawijasek posadzona wokół bukszpanu na nóżce, ale nie wiem czy nie wyproszczę do chodnika tej końcówki. Malutkie te żuraweczki bo rozdzielałam.
Cis - Taxus 16:43, 10 cze 2012

Do góry
Witajcie, czy to normalne, że tegoroczne pędy przewieszają się? Czy trzeba czymś je wzmocnić?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:39, 10 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

i jeszcze w kwestii piję ... kubasek mam nówkę ... bo nie miałam jak się okazało z kfiatkami to teraz już mam

Kubek sliczny ale w tle jaka piękna tapeta w szare paski!!!!

Również zwróciłam uwagę
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:39, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

to nie tapeta ... małż gnębiony, że ja kcem paski któregoś dnia na szarej ścianie machnął białe i są ... też je kocham ... był czas, że myślałam jeszcze o takich cieniutkich purpurowych gdzieniegdzie dla podrasowania ale ze względu na brak pewności zrezygnowałam ...

O matko toż on cudotworca, jak można takie paski namalować, przecieź urobił się po pachy!!!

no troszkę ale nie będziemy mu tego mówić ... już zamalowane ale kiedyś w pokoju Nieletniej odmalowywał angielską tapetę bo mnie urzekła składającą się z kombinacji 5 odcieni i 3 szerokości na 5 metrowej ścianie ... to było trudne ... zgodzę się ... ... te to łatwizna ... na szarej ścianie trochę taśmy i gotowe ...

No to chylę czoła !!! I jeszcze gotuje .
To kiedy podmieniamy mężów (mój też gotuje) bo potrzebuję remncik na parterze zrobić
Książki o architekturze ogrodowej 16:39, 10 cze 2012

Do góry
Zbyszek Pachulski podczas nagrania w naszym ogrodzie

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:36, 10 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

to nie tapeta ... małż gnębiony, że ja kcem paski któregoś dnia na szarej ścianie machnął białe i są ... też je kocham ... był czas, że myślałam jeszcze o takich cieniutkich purpurowych gdzieniegdzie dla podrasowania ale ze względu na brak pewności zrezygnowałam ...

O matko toż on cudotworca, jak można takie paski namalować, przecieź urobił się po pachy!!!

no troszkę ale nie będziemy mu tego mówić ... już zamalowane ale kiedyś w pokoju Nieletniej odmalowywał angielską tapetę bo mnie urzekła składającą się z kombinacji 5 odcieni i 3 szerokości na 5 metrowej ścianie ... to było trudne ... zgodzę się ... ... te to łatwizna ... na szarej ścianie trochę taśmy i gotowe ...
Wersja mini mini 16:33, 10 cze 2012

Do góry
Bukszpany czekają na ciachu, ciachu a właściwie, to ja się nie mogę doczekać

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:32, 10 cze 2012

Do góry
ceny takie same ... róże jeszcze jutro przeskanuję ... wpływ ogrodowiska na mnie i na wokół mnie bezcenny
Ogrodnik mimo woli 16:31, 10 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)
Bogdzia - jesteś pierwsza z życzeniami, ale też jesteś pierwsza u mnie zawsze...nawet jak wpiszesz się ostatnia Cudne masz iryski...... a i u mnie tego typu zakwitły..ciągle o nich zapominam, a dziś idę i co.... są..wiec dla Ciebie z podziękowaniem za pamięć

Dziękuję , a ja takiego iryska nie mam ale nie szkodzi. Pozdawiam Ciebie i Twojego niezwykle pracowitego M.To będzie rzeczywiście staw jak pisze Marzenka. zróbcie tylko płycizny na rosliny i kąpielisko dla ptaków.
Wersja mini mini 16:27, 10 cze 2012

Do góry
Clematis się chyba na mnie obraził i kwiatki wystawia do sąsiada

Wersja mini mini 16:24, 10 cze 2012

Do góry

Między Buchananii pójdą jeszcze przewieszające się brązowe carexy, tak żeby nie było pustych miejsc na dole.

Wszystkie nowe pędy maja pąki:

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:20, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
i jeszcze w kwestii piję ... kubasek mam nówkę ... bo nie miałam jak się okazało z kfiatkami to teraz już mam

Kubek sliczny ale w tle jaka piękna tapeta w szare paski!!!!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:19, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
ja na huśtawce ... i jest mi tak paskudnie błogo ... paskudnie bo przeczytałam u "spec taras dizajnerek" , że absolutnie zabroniony taki karakan na tarasie ... nawet się zgadzam ... to nie jest to ... ale jak się bujam ... zalegam i popijam kawkę czytając to mi to lotto ...

apropo czytałam to jak na odwyk nie pójdę to niebawem będę czytała tylko obrazkami ... dobrze, że się czasami spod kontroli wyrwiemy i przydialogujemy

E tam dizajnerki! Jak lubisz to leż i się nie przejmuj. Moja koleżanka ostatnio sie przejęła, że kolumny przed domem to takie disco-polo budowlane... Ale jak ktoś lubi to dlaczego krytykować???
Mi się podobają huśtawki i kiedyś też sobie kupię aby się pobujać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies