Lilie ale coś mi się wydaje, że są pomieszane. Tam gdzie miały być Lilium album regale jest taka
tam gdzie miała być himalajska jest taka
i św Antoniego też była jakaś taka różowa hahahah, no cóż też piękne, a teraz z hortensjami, przynajmniej te się nie pomieszały
Limelight
Anabelle a za nią ogrodowa
Ogólne widoki, ta skarpa straszy jeszcze gołą ziemią, ale jak Ania (asc) dzisiaj pokazywała - za trzy cztery lata mam nadzieję że ani kawałka ziemi nie będzie tam widać
i kocimiętka po strzyżeniu już całkiem łądna się zrobiła
Ogrodowisko potrafi człowieka zmienić w hodowcę i szkółkarza hahahah i z tego powodu już rośnie małe poletko bukszpanów i skrzynka żurawek
Trawy to też "wina" Ogrodowiska, na razie pojedyncze, ale będę rozmnażał żeby nie przepłacać. Nazw nie pamiętam może fachowcy się wypowiedzą
jest jeszcze Miscant Zebrinus malutki i taka co sama wyrosła ale ładna i zostawiłem
Pamiętacie jak planowałem "alejkę w kwiatki" z odzysku? Oto ona choć w niektórych oczkach nie upilnowałem macierzanki i zarosły trawą to i tak wydaje mi się że jest nieźle
Sami zobaczcie i oceńcie
Marku dla Ciebie ...ostróżki.A nasiona białej zbierz,bo nie mogę nigdzie znaleźć.
Mareczku.. zmiany od zeszłego roku OGROMNE.... skarpa Ci zarośnie i za 2 lata.... postaram się pomóc ci ją zagęscic... teraz nie pora na dzielenie roślin i z czasem krucho.. ale mam trochę jeszcze roślin którymi mogę sie podzielić.. i pasowałyby do wystroju. Bywasz w Rzeszowie?