Moje maleństwo! Dobrze mu u Ciebie, to widać Myślę, że on na prawdę pokaże co potrafi dopiero późnym latem i jesienią, no i w przyszłym roku. Pozdrów go ode mnie jeszcze raz Widzę, że jakąś trawkę mu dałaś do towarzystwa i żurawki. Ja też w tym kierunku myślałam. Jeszcze ilex golden gem i jakiś iglak wchodził w rachubę. ALe ładnemu we wszystkim ładnie więc będzie super!
Żeby godnie się odwdzięczyć pokażę rabatę w Wojsławicach, te kolory (zdjęcie prześwietlone):
Żeby więcej pokazywać trzeba wprowadzić więcej kwiatów, stąd moje ostatnie poczynania, wysiew dwuletnich na 150 metrów południowej linii brzegowej strumienia-utrapienia.
to nasza altana , powstawała w wolne weekendy przez trzy sezony ,ale udało się i jest cudowna, wędzimy i grilujemy i próbujemy nawet budować innym wędzarnie - ja rysuję mini projekty a mężuś realizuje jak się podoba trzymajcie proszę kciuki, bo już przestaję wierzyć ,że w Polsce można coś osiągnąć ...;(
Ewo, skoro róże naturalne to z okazji 200 strony r.r. Rootes Meer; tymczasem wirtualnie
Zdecydowanie za mało wklejasz zdjęć, proszę o więcej , ostróżki piękne
O żółtym kolorze w ogrodzie doczytałam, że jest rozgrzewający. Mnie on pasuje tylko do bieli, może z pomarańczowym mu dobrze? Każde inne zestawienie jest ostre. Ale występuje w moim wiejskim ogrodzie.
A bez goździków nie wyobrażam sobie maja (miesiąc maj) w ogrodzie. Tu odsłona czerwcowa.