Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Enya73 19:10, 16 lip 2012

baraga1904 napisał(a)
..skorzystałam z Ogrodowiskowego przepisu juz po raz drugi... tym razem wariacja z brzoskwiniami, na dzisiejszy powrót do domu z kolonii mojej córki...do tego obowiązkowo cappuccino...mmmm...

Mniam Piję właśnie kawkę, zjadłabym takie ciachoWygląda bardzo apetycznie, poproszę o przepis sąsiadko I zastawa piękna.
Jak masz zmysł do takich ładnych detali, to wierzę, że Twój ogród też będzie wkrótce tak ładny. Małymi kroczkami do przodu. Czytałam trochę Twoje zmagania domowo-ogrodowe No jakbym widziała siebie na początku! Delektuj się małymi osiągnięciami ogrodowymi, to jeszcze bardziej cieszy. Ja też na początku miałam chwile zwątpienia, czy kiedykolwiek skończymy. Mój niewykończony dom i ogród na tle zadbanych domów i ogrodów sąsiadów straszył długo. Czasami patrzeli na nas z politowaniem, że my ciągle grzebiemy się w ziemi i wyjść z tego nie możemy. Ale czas szybko leci . Ty też za jakiś czas będziesz mogła sobie powiedzieć, tak udało się I jaka wtedy wielka będzie Twoja satysfakcja!

P.s. A widziałam na mapie, że mieszkasz w naszych rodzinnych stronach. Mamy jeszcze sporą rodzinkę w Rzędówce iCzerwionce-Leszczynach . Teraz mogę tam dojechać autostradą (no prawie
Pozdrawiam
baraga1904 19:46, 16 lip 2012

...Dziękuję Anito za odwiedziny i optymistyczne, ciepłe słowa...Przepis jest oczywiście Ogrodowiskowy z naszej Ogrodowej kuchni - Placek drożdżowy (wystarczy wymieszać)...rzeczywiście robi się go w mgnieniu oka Rzędówka rzeczywiście niedaleko mojego domu, swego czasu jeżdziłam tamtędy do pracy...
baraga1904 19:56, 16 lip 2012

Karolino - kilka fotek kwietników
Syla 20:04, 16 lip 2012

Piesio mniamniuśny jak i to ciacho które pokazujesz dużo pracy jeszcze przed Wami ale mocno kibicuję .... Projekcik zawsze można skorygować znalazłaś się w dobrym miejscu , można wiele podpatrzeć i przenieś do swojego ogródecznka ..... Muszę się koniecznie rozejrzeć za tulipanowcem pozdrawiam
Bogdzia 20:08, 16 lip 2012

Zauroczyły mnie te podpory pod skrzynki. Śliczne.
Enya73 22:29, 16 lip 2012

Pięknie prezentują się Twoje okna!!! Podziwiam dbałość o detale
Agnieszka to niesamowite. Mam identyczny kolor okien- też mam w nich szprosy, tyle że poziome, zbliżony kolor elewacji, glazurowane brązowe parapety zewnętrzne i podobną opaskę z płytki klinkierowej
O czymś takim właśnie myślałam. Szukałam sposobu na bezpieczne umieszczenie skrzynek w lukarnach na poddaszu. Bardzo się ucieszyłam na widok tych zdjęć

Pozwolisz, że wykorzystam ten pomysł u siebie? Poproszę na priv informację o firmie, która wykonywała takie kute balustradki kwietnikowe Będę bardzo wdzięczna!
betysia 06:42, 17 lip 2012

Agnieszko.... o matuniu jakiez CUDNE kwietniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piekniejszej aranzacji w zyciu nie widzialam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystko do siebie pasuje IDEALNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no moje najnaj naj lepsiesze zestawy kolorow!!!!!
ale co jeszcze.... a ciesze sie,ze corcia cala, zdrowa i ...szczesliwa!!!!
no ale tych kwietniczkow nie przezyje ..... musze sobie wydrukowac, no takie piekne!!!!!
cudnego dnia zycze !!!!
buziaki
sylllwia 07:34, 17 lip 2012

Jakie śliczne kwietniki na skrzynki okienne Mi już skrzynki z okien spadły parę razy w czasie wiatru. Muszę pokazać mojemu M czy mi takie zrobi, a jak nie to też poproszę o namiary na firmę, która Tobie robiła.
sylllwia 07:37, 17 lip 2012

Spojrzałam na mapę ogrodów i widzę, że jesteśmy bliskimi sąsiadkami
Ana 08:10, 17 lip 2012

Przepiękne te kwietniki!!!