Sebku poproszę o zdjęcie lasku werbenowego z dalszej perspektywy potrzebuję inspiracji gdzie je u mnie wkomponować
Marzenko - u mnie miała być na bukowym tle, ale przyjęły się 4
Myślę o posadzeniu derenia aurea - zobacz na to połączenie - dereń aurea, cisy, hakone, konwalnik no i oczywiście werbena
Żeby zwalało z nóg? To tylko hortensje Limelight i to w kilku sztuakch co najmniej Rozświetli zakątek i nie musisz myśleć co jeszcze. Na dole żurawki moga byc jeszcze na deser
Dziękuję bardzo Danusiu za radę - dzisiaj pędzę do Chotomowa po horti
A miłorząb ma byś na pniu czy normalny ??? Żurawki pociągnąć bordowe czy żółte??? Bordowe mam pod dereniami
Marto- dziękuję za życzenia. Wprawdzie nie obchodzę imienin, dopiero teraz spojrzałam w kalendarz, ale dziękuję Ci bardzo. To bardzo miłe. Ja też Tobie życzę wszystkiego najlepszego. Życzenia spóźnione, ale szczere. Chopin dla Ciebie. Pozdrawiam
Dzięki Sebku ale trawą trzeba się kiedyś zająć, bo jest masakryczna. Sam mniszek i koniczyna -okropność
U mnie za trawnik też muszę się porządnie brać
Piękne kulki a pod nimi jest sławny kuklik czy coś koło tego ???
Dzięki, kuklika nie znam nawet. Nie wiem o którą roślinkę ci chodzi??Jest tam tojeść, żurawki, szałwia, ale te napewno znasz. jest jeszcze ostrokrzew karbowanolistny, ten co ma Danusia, ale coś zzieleniał, może o to Ci chodziło?
O tojeść mi chodziło .
Wszystkiego dobrego jak się nie pomyliłam
Marto- dziękuję. Wprawdzie nie obchodzę imienin, dopiero teraz spojrzałam w kalendarz, ale dziękuję Ci bardzo. To bardzo miłe. Ja też Tobie życzę wszystkiego najlepszego. Życzenia spóźnione, ale szczere. Pozdrawiam
O rany !!!
Nawet nie przypuszczałam, że tyle osób do mnie zagląda.
Dziękuję.
Ostatnio Was troszkę zaniedbuję, bo czas na przetwory, a jak pewnie już wiecie mam na ich punkcie bzika. Wybaczycie, że jeszcze przez kilka dni będę tylko przelotnie.
Spiżarka mi się zapełnia. Ostatnio do grona ugotowanych dołączyły ogóry.
Zrobiłam kilka słoików eksperymentalnie z winogronami. Ciekawe czy będą inaczej smakowały.
Zgadza się Ano, proszę o wybaczenie, to mnie gdzieś uleciało, ale już oczy przecieram, ze zdumienia też i tylko się cieszyć, że nie przeoczyłam zupełnie tych fotek jak z katalogu!