Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

grama 06:19, 31 lip 2012

Pozdrawiam i podziwiam!
Pszczelarnia 08:55, 31 lip 2012

Marto, też tak uważam. Ja jedne wysiałam za wcześnie i się położyły zanim je wysadziłam. Teraz dopiero się zbierają. I jednak siać do doniczek/skrzynek. Wtedy jest kontrola. Moje jedna zwarzył przymrozek po zimnej zośce i myślałam, że po nich, ale się odbudowały.

Piękne masz te jednoroczne.
Milka 12:06, 31 lip 2012

Odsłona dzienna, przepiękna
Marta 08:09, 01 sie 2012

Marto- dziękuję za życzenia. Wprawdzie nie obchodzę imienin, dopiero teraz spojrzałam w kalendarz, ale dziękuję Ci bardzo. To bardzo miłe. Ja też Tobie życzę wszystkiego najlepszego. Życzenia spóźnione, ale szczere. Chopin dla Ciebie. Pozdrawiam

Martek 23:02, 01 sie 2012

grama napisał(a)
Pozdrawiam i podziwiam!

Bardzo mi miło,że jeszcze o mnie pamiętasz Grama
Pozdrawiam zaraz zajrzę i ja do ciebie
Martek 23:07, 01 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Marto, też tak uważam. Ja jedne wysiałam za wcześnie i się położyły zanim je wysadziłam. Teraz dopiero się zbierają. I jednak siać do doniczek/skrzynek. Wtedy jest kontrola. Moje jedna zwarzył przymrozek po zimnej zośce i myślałam, że po nich, ale się odbudowały.

Piękne masz te jednoroczne.

Dziękuję Pszczółko.Tak od końca zacznę
Tak nie warto siać za wcześnie ja nie mogę pędzić za zachodem muszę pamiętać,że tu wschód
Również zaliczyłam płożące i pełzające cynie i słoneczniki )))))))))))Szkoda bo zapowiadały się silne i mocne egzemplarze ,a potem trzeba było wyrzucić.
Aktualnie za płotem są sadzonki młode cynii z nasion,które wysypałam,żeby nie trzymać kolejny sezon .Nic z nich nie będzie,ale troszkę "pachnie"wiosną ...
Martek 23:08, 01 sie 2012

irena_milek napisał(a)
Odsłona dzienna, przepiękna

Dziękuję Miła już nie będę dopisywać Moja,żeby Asc zazdrość o siostrę jaka nie wzięła ))))))))))
Martek 23:10, 01 sie 2012

Marta napisał(a)
Marto- dziękuję za życzenia. Wprawdzie nie obchodzę imienin, dopiero teraz spojrzałam w kalendarz, ale dziękuję Ci bardzo. To bardzo miłe. Ja też Tobie życzę wszystkiego najlepszego. Życzenia spóźnione, ale szczere. Chopin dla Ciebie. Pozdrawiam

Od dobrych życzeń jeszcze nikt nie umarł Marto więc umacniam je po mimo innego terminu świętowania ))))
Dziękuję za ...
Pozdrawiam serdecznie
Richie 23:18, 01 sie 2012

Marta kolorowe rabaty robią wrażenie i widać, że lubisz kolory...
Martek 23:23, 01 sie 2012

Richie napisał(a)
Marta kolorowe rabaty robią wrażenie i widać, że lubisz kolory...

Nie są Rysiu takie bardzo kolorowe i muszę w przyszłym sezonie to zmienić )))))))
Na jednorocznej przewaga odcieni różu,może zrobi mi się lepiej jak więcej dojdzie pomarańczu i niebieskości.Pozostałe miejsca to wolna amerykanka ))))