Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Rabaty do wymiany :) 21:38, 21 maj 2012

Do góry
Narysowałam co mniej więcej chcę na rabacie przy tarasie. Będę szukała róży Mary Rose - 3 szt, która poleciła mi Eve. Zakochałam się w niej dzisiaj i bardzo chcę ją mieć Zastanawim sie też czy dać tam czegoś zimozielonego, tylko czy to pasuje do róż? Mam jeszcze trochę bylin ale nie umiem tego zestawić a chciałabym żeby z tej rabaty się "wylewało" i żeby było kolorowo.

Ogrodnik mimo woli 21:37, 21 maj 2012

Do góry
i tojeść z ogrodu Anny na nowym miejscu

Ogrodnik mimo woli 21:36, 21 maj 2012

Do góry
asc napisał(a)

Ślicznie razem wyglądacie powiem tylko ,że zazdroszczę Wam spotkania, ja najwyraźniej mam pecha, trudno, może innym razem
Ania zmień awatarek ślicznie wyszłaś

Bardzo podoba mi się to foto....... tylko ja jak po retuszu... ja tak wyglądałam 30 lat temu i nie wiem jak Aldonka cykała to foto, że udało sie jej to za jednym kliknieciem migawki Wiec na awatar nie mogę wstawić foto sprzed 30 lat....

Tak bardzo się starałam, że za jednym cyknięciem Cię odmłodziłam. A Joanka zmieniła avatarka...
Ogrodnik mimo woli 21:35, 21 maj 2012

Do góry
Aldonka

no ale co prawda to prawda ...
Ogrodnik mimo woli 21:30, 21 maj 2012

Do góry
asc napisał(a)
Dla niecierpliwej.... połowa rz/żądania
Hak inna razą.... schowany w garażu.... ha, ha, ha..garażu... w garażu dwustanowiskowym jeszcze nigdy żadne auto nie stało..... bo się nie mieści

Ten zegar zarąbisty.
Mój ogród 21:29, 21 maj 2012

Do góry
EPODLAS napisał(a)
A tutaj wyraźnie widać przejście z szerszej części w węższą. Chce to jakoś oddzielić, najprościej byłoby jakąś pergolą. Pod koniec trawnika, ma być placyk, a na nim jakiś nieduży stół i siedziska. Tam jest najwięcej cienia, latem, gdy spiekota już od 2 godz na całej długości skarpy jest cień.

Witaj, ale będziesz miała cudny zakątek! Już jest bardzo zadbany, a wydzielenie części ogrodu zawsze wnosi dużo ciekawych zmian. Tamto drzewo w oddali aż samo zaprasza, by pod nim odpocząć Widziałam też czosnki, dużo ich masz, bo widziałam co najmniej kilka na zdjęciach? Ja w tym roku zasadziłam pierwszy raz 4 duże, 3 już mi pięknie kwitną, jeden ma dopiero pąk. Nie wiem czy to taka odmiana, czy to może przez to, że liście miał jakby podmrożone i może później wyszedł. Zaraz sobie obejrzę Twój ogród, bo dopiero wróciłam z własnego, a tam zawsze jest co robić
Moje poletko 21:23, 21 maj 2012

Do góry
Irysy się coś ociągają!

za to syberyjskie pierwsze już się pokazały piwonie też

Łubin jakiś trochę mizerny ,ale może następny będzie większy! dam mu szansę

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:21, 21 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
jak wróciłam z komuni to zrobilam taka foteczkę jeszcze się zastanawiam czy nie przesadzic jednego oregano,a w jego miejsce czy nie dać hosty.... teraz jeszcze tylko rozłożyc linie kroplującą, wysypać korę i żwirek i juz będzie gotowe

podoba mi się to oregano i do tego jak pachnie ono jest zastępstwem dla wrzośców

Ania, czad kompletny!!!! Absolutnie fantastycznie!!! Wow, wow, wow

A gniazdko super, poczekaj, az sie mlode wykluje. Szkoda by bylo wystraszyc ptaki, dasz rade z tym cisem przez jakis czas? Powiedz, ze dasz...prosze....
Rododendronowy ogród. 21:04, 21 maj 2012

Do góry
Zdjęcia dla Ewy. Podmarznięte liście fińskich rh.

i równiez kwiaty ale to juz nie fiński rh.

ogrodoweimpresjejolki 21:04, 21 maj 2012

Do góry
Sama czekam na deszcz, bo sucho jak ... Podlewanie z węża nic nie daje, więcej odparowuje przy tej temperaturze niż wsiąka.

Zaraz zakwitnie moja jarzmianka - to będzie jej debiut, dla tego czekam z niecierpliwością

Rododendronowy ogród. 20:34, 21 maj 2012

Do góry
ell napisał(a)
Bogdziu bardzo dziękuję za wspaniałą gościnę.

Będę często wracała myślami do tych widoczków i do wrażeń z biesiadowania przy jednym stole.

Dzisiaj zapraszam koleżanki i zasiądziemy do ogladania i wzdychania - mam nadzieję, że nie będziesz mi miała tego za złe.

Dzięki Elu za te słowa ale było tak miło dzięki Wam. Jesteście przemiłymi cudownymi ludźmi, moimi przyjaciółmi.
Rododendronowy ogród. 20:30, 21 maj 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Mój M. też już sobie ławeczkę zaanektował W dodatku z widokiem na przepiękne klony
Bożenko , mam prośbę, sprawdź czy On nie wyrył na tej ławeczce KOCHAM JOTKĘ lub TU BYŁEM???
Bo siedział tam wystarczająco długo

Sprawdziłam , pisze wyryte kozikiem ,,KOCHAM JOTKĘ". Chyba Ci wyślę tą ławeczkę z takim wspaniałym wyznaniem.A mój miał jeszcze więcej czasu i tak nie napisał.............
Kompletny brak pomysłu 19:41, 21 maj 2012

Do góry
...jeszcze jeden pomysł.....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:20, 21 maj 2012

Do góry
ell napisał(a)

A te zdjęcia, jak dla mnie najbardziej oddają Wasze charaktery

Danusia jak zawsze z determinacją prze do przodu

a Witek uśmiechnięty i zadowolony

Pozdrawiam serdecznie.

Nie znam Was osobiście, ale dokładnie tak to widzę - Danusia, kobieta pełna energii i zdecydowana, a Witek taka dobra dusza. Elu nie mogłaś tego lepiej pokazać
Pozdrawiam serdecznie i nie mogę się doczekać kiedy i ja będę miała możliwość Was poznać i zestawić ze sobą moje o Was wyobrażenie z rzeczywistym obrazem.
Dwa światy 19:05, 21 maj 2012

Do góry
niech kwitną,....z zeszłorocznych które udało mi się przechować jedna zakwitła ,....ale ma 2 kwiatki

Rododendronowy ogród. 18:16, 21 maj 2012

Do góry
asc napisał(a)

Mój M. też już sobie ławeczkę zaanektował W dodatku z widokiem na przepiękne klony
Bożenko , mam prośbę, sprawdź czy On nie wyrył na tej ławeczce KOCHAM JOTKĘ lub TU BYŁEM???
Bo siedział tam wystarczająco długo

Dobre....... hihihihihihihihihihihihi.............
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 18:10, 21 maj 2012

Do góry
Aniu dziękuję

Marzenko, Przemku, Ewuniu nam również było bardzo miło Was poznać. Mam nadzieję, że następnym razem dłużej pogawędzimy

Pszczółko zobaczyć te kwitnące rododendrony było moim marzeniem, od chwili założenia wątku przez Bogdzię

Pozdrawiam Was wszystkich rododendronowo

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 17:47, 21 maj 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Nie mogę tego znaleźć .Gdzieś weszłam ,podziękowałaś za miłe spotkanie gospodyni ,napisałaś,że było świetnie i przepraszasz musisz lecieć ...
Nie wiem wydaje mi się,ze post był na "Spotkaniu u Bogdzi "
Jak cię szukały dziewczyny to napisałam,że chwile byłaś ,ale pisałaś ,że gdzieś wychodzisz z domu ...Stąd ta cała wódka ))))

no i wszystko jasne

buk w zbliżeniu

lubię ją jak kwitnie i po przekwitnięciu tez interesująco wygląda

ognik purpurowy, pąki kwiatowe

i tawułka, ale inna
Kompletny brak pomysłu 17:41, 21 maj 2012

Do góry
tu mam zdjęcie ale kiepskiej jakości
Z potrzeby piękna... 17:40, 21 maj 2012

Do góry
kupiłam hortensję ze względu na kolor i gabaryty ale gdzie ja bidna ją postawię/wsadzę jak u mnie "patelnia"
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies