Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)
21:49, 21 maj 2012
Karmniki kupiłam 3, ale sadzonki aż wyłaziły z donicy i je podzieliłam na pół, tym sposobem mam 6 kępek karmnika

Dla niecierpliwej.... połowa rz/żądania
Hak inna razą.... schowany w garażu.... ha, ha, ha..garażu... w garażu dwustanowiskowym jeszcze nigdy żadne auto nie stało..... bo się nie mieści
![]()
A tutaj wyraźnie widać przejście z szerszej części w węższą. Chce to jakoś oddzielić, najprościej byłoby jakąś pergolą. Pod koniec trawnika, ma być placyk, a na nim jakiś nieduży stół i siedziska. Tam jest najwięcej cienia, latem, gdy spiekota już od 2 godz na całej długości skarpy jest cień.
![]()
jak wróciłam z komuni to zrobilam taka foteczkęjeszcze się zastanawiam czy nie przesadzic jednego oregano,a w jego miejsce czy nie dać hosty.... teraz jeszcze tylko rozłożyc linie kroplującą, wysypać korę i żwirek i juz będzie gotowe
![]()
podoba mi się to oregano i do tego jak pachnieono jest zastępstwem dla wrzośców
![]()
Bogdziu bardzo dziękuję za wspaniałą gościnę.
Będę często wracała myślami do tych widoczków i do wrażeń z biesiadowania przy jednym stole.
![]()
![]()
![]()
Dzisiaj zapraszam koleżanki i zasiądziemy do ogladania i wzdychania - mam nadzieję, że nie będziesz mi miała tego za złe.
Mój M. też już sobie ławeczkę zaanektowałW dodatku z widokiem na przepiękne klony
Bożenko , mam prośbę, sprawdź czy On nie wyrył na tej ławeczce KOCHAM JOTKĘ lub TU BYŁEM???
Bo siedział tam wystarczająco długo
![]()
A te zdjęcia, jak dla mnie najbardziej oddają Wasze charaktery
![]()
Danusia jak zawsze z determinacją prze do przodu
![]()
a Witek uśmiechnięty i zadowolony
Pozdrawiam serdecznie.