Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

monitka 13:04, 30 lip 2012

Dziewczyny talent to ja mam ....do zamylania ale dzięki za pochwały czasem się uda coś ładnie uchwycić

To co, kiedy Wam pasuje spotkanie i gdzie? jakieś propozycje?
monitka 22:51, 30 lip 2012

Chciałam się pochwalić że spędziłam dzisiaj bardzo miłe popołudnie a to dlatego, że odwiedziła mnie Diana i jej cudowne dzieciaczki. Pomimo obaw jak to będzie, bo jednak się nie znamy to było bardzo, bardzo fajnie. Diana jest tak bezpośrednia, wesoła i zarażająca dobrą energią że wszystkie bariery mineły po pierwszych słowach i mam wrażenie, że gdyby nie czas, który płynął nieubłaganie mogłybyśmy rozmawiać o wiele dłużej.
Fotek mamy mało bo pogoda kapryśna i pogoniła nas z ogrodu ale na odchodne coś się udało cyknąć
Jak na ogodowisko przystało pozowałyśmy przy kulce co prawada nie bukszpanowej ale zawsze to kulka

Dostałam od Diany wielką torbę mozgi i wspaniałe, pachnące lawendowe cudo dziękuję raz jeszcze Ala była zdziwiona że nie "cochra" lawendy a pachnie

Diana bardzo miło było nam Was gościć i jak tylko bedziesz miała ochotę nas odwiedzić to zapraszamy
reni 22:53, 30 lip 2012

Fajne spotkanie
Diana 22:58, 30 lip 2012

Moniczko mi również było strasznie miło
dzieciaczki zadowolone, najedzone szczególnie synek
Jesteście strasznie sympatyczni.Ja również czułam się bardzo komfortowo,jakbyśmy znali się dłuższy czas..........
Zapraszam do siebie
I jeszcze wkleję zdjęcie
Monika nie wiadomo czemu? nie pokazuje szerszej perspektywy ogrodu......a jest przecież śliczny
oto dowód
beta 23:04, 30 lip 2012

Ale fajne spotkanie dziewczyny

Moniko czemu nam więcej nie pokazujesz? ze zdjęcia Diany widać że cudna ta Twoja perspektywa musi być

aaa i jeszcze chciałam dodać , że jesteście bardzo ładne
monitka 23:21, 30 lip 2012

reni no fajne, fajne, trzeba się spotykać, poznawać i rozprzestrzeniać wirus ogrodowiskowy

Diano bardzo mi przyjemnie czytać że dobrze się u nas czułaś
Wiesz jak patrzę na to zdjęcie to rzeczywiście nawet fajnie to wygląda będę musiała popracować nad perspektywą ogrodu i co nieco pokazać

Beatko no będe się musiała poprawić
to bardzo miłe ...
Diana 23:24, 30 lip 2012

Moniko chciałam jeszce zrobić zdjęcie tak jak to które zrobiłam tylko pierwszy plan to jeżówki też pięknie będzie wyglądało miałam pstryknąć i zagadałyśmy się...........
Ana 10:28, 31 lip 2012

Diana, Monika - świetnie, że udało Wam się spotkać!! Oby jak najwięcej takich spotkań ogrodowiskowych

Monika - no faktycznie powinnać pokazywać ogród z szerszej perspektywy, pięknie u Ciebie i zielono I imponująca kulka!!!!
monitka 14:55, 31 lip 2012

O tak, tak!! więcej spotkań! fajnie pogadać z kimś kto jest tak samo zakręcony na punkcie ogrodu
Ja i kulka dziękujemy za pochwały właśnie sobie uświadomiłam że to był mój pierwszy zakup do ogrodu
Milka 14:58, 31 lip 2012

Super ten wirus, bo wspaniałe spotkanie, cudne kulki i pachnące prezenty