Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

popcorn 13:50, 30 lip 2012

Diana napisał(a)
Karolinko dzięki Powinnam ją w ziemię włożyć, owinąć folią? nie mam doświadczenia w "dzieleniu się"

Ja swoja wysylalam bez ziemi - wyjelam sadzonke z ziemi, nie otrzepywalam specjalnie, przyjelam, zawinelam w folie sniadaniowa i do koperty babelkowej. Zeby usztywnic przesylke do srodka wkladam 1-2 patyczki bambusowe. I wysylka poleconym priorytetem - w 1-2 dni powinno dojsc

pozdrawiam!!
Diana 14:05, 30 lip 2012

dzięki
popcorn 15:23, 30 lip 2012

Diana 22:34, 30 lip 2012

Karolinko widać cię ładny avatarek
Diana 22:51, 30 lip 2012

Dzisiaj miałam przyjemność odwiedzić monitke "Ogródkowy chaos u monitki"
Wraz z mężem i wspaniałą córeczką, Monika przywitała mnie przepysznym ciastem i kawką
Wysmienity smak ciasta mogą potwierdzić moje skarby szczególnie synek, który kawałek po kawałku jadł, aż mu się uszy trzęsły...........
Pierwsza rzecz to trawa !!!! niesamowicie zielona, równiutka, żadnych chwastów, żadnych plam, poprostu idealny dywan naprawdę robi wrażenie.
U Moniczki rośnie mnóstwo wspaniałych roślin Większość widzieliście w jej wątku Rabaty zadbane i ładne....dziwię się dlaczego Monika nie pokazuje ich z szerszej perspektywy? są naprawdę godne uwagi i śliczne

Monika to bardzo sympatyczna, gościnna i miła osoba

dziękuję za gościnę, było mi szalenie miło!!!!!!!
pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moniika 22:55, 30 lip 2012

I Diana tez dziś była w Ogrodowiskowych gościach!!! Jak fajnie!! Zdjęcia śliczne, obie jesteście dziewczyny sliczne jak maliny aż miło popatrzeć
monitka 22:59, 30 lip 2012

Diano jeszcze raz dziękuję za spotkanie, było nam bardzo miło i oczywiście zapraszam częściej Może następnym razem dzieci się ośmielą i pobawią się ze sobą, bo dzisiaj to Alę trema zjadła. Mówiła po waszym wyjściu że się wstydziła.Cieszę się że ciasto smakowało - dzieci nie ściemniają więc jest duża szansa że było dobre
Dianko dziękuję za pochwały a trawa...mąż się dzisiaj postarał i skosił przed twoim przyjazdem ...stąd ten efekt
Diana 23:02, 30 lip 2012

Monika dziękuję też miałam dziś tę przyjemność bycia gościem w ślicznym ogrodzie
Monitka gdyby trawa była "bee" to koszenie M nic by nie dało jest gęsta, ma piękny kolor i same zalety
monitka 23:05, 30 lip 2012

No masz rację, nie będę M odbiarała sukcesów niech się cieszy, że i jego ktoś chwali to może bakcyla ogrodowego połknie

beta 23:07, 30 lip 2012

Dziś dzień spotkań

fajnie że się odwiedzacie dziewczyny

napisałąm juz o Moniki, ale powtórzę u Ciebie - bardzo ładne jesteście