Mój kawałek raju
23:55, 16 maj 2012
Dzięki wszystkim za odwiedziny
dzisiaj było chłodno, cała noc padał deszcz ładnie wszystko podlał, popieliłam w szklarence, a po południu pieliłam pod krzakami,malin, porzeczek, agrestu i tak zleciał dzień, aha i ładowałam mieczyki do doniczek z ziemią
siedząc w folii co by było cieplej
Rano wyjrzalam przez okno żeby zobaczyć czy można wyjść na ogród i przy okazji zrobilam zdjęcie czerwonej serduszki z okna aby pokazać zainteresowanym i przy okazji dzikiej kotce psotce, która codziennie odwiedza mój ogród w celach higienicznych, paskuda
po prawej serduszka, a tu zdjęcie drugiej pod domkiem ogrodnika
obydwie spore
no to dalsza część wiejskiego ogródka, zdjęcia robiłam z okna na górze
na końcu po prawej część doniczek już czeka na wkopanie, folia jeszcze zamknięta bo było wcześnie i zimno a wkoło place ziemi czekają na ogórki dynie, cukinie, dalie i inne ciepłolubne roślinki
rozwija się Nowa Zembla i Helsinki

dzisiaj było chłodno, cała noc padał deszcz ładnie wszystko podlał, popieliłam w szklarence, a po południu pieliłam pod krzakami,malin, porzeczek, agrestu i tak zleciał dzień, aha i ładowałam mieczyki do doniczek z ziemią

Rano wyjrzalam przez okno żeby zobaczyć czy można wyjść na ogród i przy okazji zrobilam zdjęcie czerwonej serduszki z okna aby pokazać zainteresowanym i przy okazji dzikiej kotce psotce, która codziennie odwiedza mój ogród w celach higienicznych, paskuda