Basia ma racje że gdyby było goraco to krótko by kwitły ale jak jest zimno to wolniej zakwitaja. tak żle i tak niedobrze.
Pokazę jeszcze Melinke - azalię japońską którą miałam zamiar wyrzucic ( ok 20 szt) a ona tak dzielnie walczy i nawet kwitnie , oczywiście nie cały krzak ale częśc. gdyby miała większe paczki to bym oberwała zeby nie kwitła i sie wzmocniła ale to sa maleństwa i nie da się ich oberwac.
Slicznie Mireczko Czy bedziesz te bukszpany prowadzila w stozki?
Super ta wielka donica na talerzu Ja bym na nim poustawiala doniczulki z trawkami Frosted Curls Tak mi jakos przyszlo do glowy
Do wiekszości po rozpakowaniu potrzebowałam lupy,żeby ich nie uszkodzić,a po posadzeniu to już w ogóle mało co było widać.Uważam ,że to zupełna kpina z klienta i wystawienie sobie własciweo świadectwa jako sprzedawca.Nie wiedziałam czy płakać czy się smiać.
No boćku drogi różnica jest ogromna, ale te stojace i tak jeszcze dosc dobrze wyglądają.
Pewnie tylko sie opóźnią.
Moje zółte juz całkiem
3 obcięłam całkiem w nadzieji że puszczą od dołu bo gałązki jeszcze zielone są ale tylko kilka cm nad ziemią.
Elfiku Kochany, wybacz skandaliczne spoznienie i przyjmij me najserdeczniejsze gratulacje
Zycze Ci aby cala populacja kretow, nornic i tym podobnych stworzonek przeprowadzila sie daleeeeeekoooo i pozwolila Ci cieszyc sie bezproblemowa uprawa ogrodu. Niech Ci sie pieknie wszystko zieleni i kwitnie