Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Diana 23:25, 21 lip 2012

Chyba wszyscy wiedzą jak uwielbiam lawende
No ale przychodzi taki czas kiedy trzeba ją przyciąć ....................
Wczoraj był ten czas.........oj szkoda mi było, teraz tak pusto no ale to był najwyższy czas.......
Uzbierałam dwie skrzynki i spory kosz !!!!!!!!!!
Jedna skrzynka pojechała dziś do mamy a resztę wkładam do woreczków (mama pomaga mi w szyciu, bo ilośc jest zbyt duża na moje możliwośći.....) i układam w szafach, szufladach, szafeczkach i gdzie się tylko da !!!!!!!

Diana 23:40, 21 lip 2012

Jeszcze pokaże moją nową - z komisu konewkę pojemność 10l

monitka 23:43, 21 lip 2012

No Diano twoje zbiory też imponujące już sobie wyobrażam ten zapach

konewka śliczna
Konstancja30 23:51, 21 lip 2012

... mi też szkoda ciachać ale masz rację najwyższa pora ... tydzień temu ciachnełam 2 krzaczki w doniczkach i już są piękne i dorodniejsze nowe ... woreczki bardzo glamour ...
AniaK 00:15, 22 lip 2012

No Diano, na moją chyba tez już czas, niestety. Zawsze szkoda.
A jaka śliczna koneweczka, w którym komisie takie perełki?
Matka 00:30, 22 lip 2012

Diana napisał(a)
No musze,poprostu muszę dodać te zdjęcia ...............jeżówka to taka bylina ,którą chciałam mieć od momentu gdy dowiedziałam się, że wabi motyle .......ale teraz wiem, że jej urok jest o wiele większy........cieszę się że zajmuje spory kawałek rabaty

Ło Matko Bosko, jak będziesz do mnie na te obiecaną kawkę jechała to przywież choć jedno nasionko tej jeżóweczkicudna jest, akurat do mojej biało różowej samotni się nadaa jak jeszcze wabi motyle to muszę ją mieć
beta 09:57, 22 lip 2012

Diano, ale zbiory...

szkoda troszku, no ale jej zapach w domu wszystko zrekompensuje

koneweczka stylowa, fajne macie tam komisy
beta 09:58, 22 lip 2012

Dianko, a czym bieliłaś tą paterę na owoce?
Ana 11:23, 22 lip 2012

No no no! Konewka jest przesliczna!! Który komis??

A zbiory pokaźne - masz rację, też muszę w tygodniu już ściąć swoje łany i popakowac do woreczków...i ciasteczka lawendowe upiec

Moze się umówimy na jakieś wieczorne Polaków rozmowy, co??
Diana 12:47, 22 lip 2012

Moniko zapach obłędny ............ szkoda tylko że na ogrodzie troszkę pusto......
Iza dziękuję jeśli za dwa tygodnie będą ładniej wyglądały to jestem spokojniejsza warto było ciachnąć
Aniu tym razem komis w Gryfinie zajechaliśmy jadąc do Schwedt po stół, którego niestety juz nie było
Bogda no napewno się do ciebie wybiorę bardzo chętnie i jak doczytam jak rozmnożyć jeżóweczkę to napewno się podzielę !!!!!
Beatko u ciebie napewno też jakiś komis znajdziesz popytaj, rozejrzyj się i napewno juz się nie wyleczysz jak zrobisz pierwsze udane zakupy!!!!!!!!!!
Ana w Gryfinie pustki meblowe, ale konewka była
Poprosze przepis na ciasteczka jeszcze sporo mi zostanie po rozdaniu, pakowaniu do woreczków.....a takie ciasteczka napewno obłędnie pachną W sprawie wieczornych rozmów Polaków - zjemy małe co nieco i dzwonie kochana do ciebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies