Bogdzia
22:06, 21 lip 2012
To samo miałam napisac. Olbrzym. I pięknośc do tego. Pewnie juz długo tam rośnie. pozdrówka .
Zdjęcia zrobione w moim ogrodzie, mojej hoście, ale zrobił je mój siostrzeniec, swoim aparatem. Ja niestety nie mam takiego sprzętu , ani takiego talentu
Zazdroszczę ujęcia.napstrykałam sie dzisiaj ,naczekałam u siebie na owady i za nic nie chcą mi wyjść takie fotki.Różne opcje ustawiałam! psia kostka!! muszę iść na korepetycje
Elizo u Ciebie to już wszystko takie dorodne, dorosłe! Piękne kwiatuchy. Kolorowo i wesoło u Ciebie. Pozdrawiam
Chciałam Wam jeszcze pokazać coś... no nie wiem co... M nazywa to basenem, więc i ja tak mówię, ale z faktu, że zajmuje mi część ogrodu wcale nie jestem zadowolona.
Widać go prawie na każdym zdjęciu, więc ukryć go nie jestem w stanie, ale skoro M ma uciechę to i ja pogodziłam się z jego istnieniem. Wolałabym wodę w innej postaci, ale cóż, jak się nie ma co się lubi...
Elizo a ja własnie chce taki basenik kupić! Ale już na przyszły sezon! jak były upały to bardzo chciało sie zamoczyć!