Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

monteverde 11:56, 21 lip 2012

piszesz 2 tyg., ja swojego starego nie widziałam 3 miesiące, tam będę dopiero miała busz
AniaDS 13:06, 21 lip 2012

Ciekawa jestem jak będzie wyglądał ten busz , pogoda sprzyja wzrostowi wielu roślinom, nie tylko tym chcianym .

Jeszcze raz dziękuję za paczusię :*
anieszka 13:27, 21 lip 2012

3 miesiące?????????????? woow, to dopiero będzie niespodzianka
danuta_ 14:29, 21 lip 2012

monteverde napisał(a)
Aniu, Agnieszko, Marzenko oddaje Wam deszcz, który u mnie padał na szczęście od rana narazie cisza nawet słonko świeci tylko jest zimno jak na jesieni

Aniu ( tu podkarpacie deszcz jest bardzo potrzebny, ale nie mógłby tak tylko nocami padać??", bo my ogrodnicy mamy przeciez swoje plany
Gardenarium 18:24, 21 lip 2012

Ania, dobijasz powoli do tysiąca

Instagram Ogrodowiska
Klamber 19:23, 21 lip 2012

Ło matko jak ja dawno nie byłem u Ciebie, a tu takie pomidory, mniam Twoje dynie rosną i rosną i nic nie puchną. Powojniki u Ciebie jak zwykle super, mojego ąnioła tamta okropna burza tak z tarmosiła że się już chyba nie pozbiera , no może odpocznie trochę i żrobi się w końcu normalna pogoda to jeszcze coś wycisnę z niego. Wieczorkiem odezwij się.
monteverde 23:07, 21 lip 2012

danuta_ napisał(a)

Aniu, Agnieszko, Marzenko oddaje Wam deszcz, który u mnie padał na szczęście od rana narazie cisza nawet słonko świeci tylko jest zimno jak na jesieni

Aniu ( tu podkarpacie deszcz jest bardzo potrzebny, ale nie mógłby tak tylko nocami padać??", bo my ogrodnicy mamy przeciez swoje plany

Danusia u nas tak lało , że wolałam mieć ten deszcz pod kontrolą gdyby pompa się nie włączyła to by nas w nocy zalało a tak zawsze mogłam wyjrzeć przez okno czy pompa odbiera wodę z kanału przed garażem jak pada dla samego podlania to pewnie ,że lepiej w nocy jak pada nieduży deszczyk
monteverde 23:09, 21 lip 2012

AniaDS napisał(a)
Ciekawa jestem jak będzie wyglądał ten busz , pogoda sprzyja wzrostowi wielu roślinom, nie tylko tym chcianym .

Jeszcze raz dziękuję za paczusię :*

Aniu środek kosi przyjaciółka, a boki zapewne zarośnięte, no ale nie mogę w tej chwili pojechać najgorsze ,że tyle tam roślin kwitło i nie mam zdjęć porobionych, może w tym tygodniu uda mi się na parę dni wpaść to opielę wszystko, tam mały ogródek

nie ma za co, na zdrowie
monteverde 23:10, 21 lip 2012

Gardenarium napisał(a)
Ania, dobijasz powoli do tysiąca

No tak to chyba czas się żegnać?
dajana 23:36, 21 lip 2012

Diana napisał(a)

a zapraszam jak tylko się zaczną w tamtym roku takie zbierałam

No nie !!!!!!! chcesz żebym pękła z zazdrości
Ja uwielbiam pomidory - wszystkie odmiany, zwykłe,maliniaki, pomarańczowe, żółte, koktajlowe i każde Ale mi smaka narobiłaś.......naprawdę zgłodniałam - a godzina niezbyt młoda,a do śniedania daleko A w domu nawet takich pyszności to nie mam.................
a jęsli chodzi o ich wagę !!!!!!!!
ale masz rękę i cierpliwość

Co za pomidory ! rarytas po prostu Jak ty to robisz ze są tak zdrowe i dorodne Muszę prześledzić twój wątek,gdzieś z pewnością piszesz jak doszłaś do takich efektów pomidorowych .Ja też takie chcę W twoim ogrodzie jest wszystko,,pełna gama roślin ,warzyw i owoców Podoba mi się u ciebie