Witam jestem w anglii dzisiaj tylko fotki z wejścia do domu mojej przyjaciółki....nie ma jeszcze urzadzonego ogrodu ale takie cudo jest....
i jeszcze kilka ze spacerku
wrzuca fotki z telefonu......widzę że są odwrócone upsssss poprawie jutro
Madziu donica z vertigo pięknie wygląda
A pokaż jak posadziłaś miskanty w donicach ???
Nt żurawek się nie wypowiadam bo u mnie generalnie słabo rosną, już się pogodziłam z faktem, że co pewien czas bedę nowe dosadzać.... Sylwia ma chyba rację trzeba sprawdzić czy nie zalane (wg mnie) lub jakiś grzyb je pochlastał. Masz podmokły teren to najczęsciej zalanie korzeni grozi roślinom.
Marzenko miło mi , że zajrzałaś do mnie i jeszcze raz dzięki za namiary na vertigo ... dzisiaj drapnęłam jeszcze jedną za 7 zł
żurawki raczej sama załatwiłam , wyrywając listki coś im uszkodziłam ...
a miskanty prosze ...zdjęcia robiłam dzisiaj i chciałam je poprawić , ale co tam ...
No i się spóźniłam
Pamiętasz jak mówiłam, że ciężko Ci dorównać? To było jak wstawiłaś wiosną zdj. w piżamce na ławce. Wtedy podpowiedziałaś, że żeby Cię pobić trzeba by zrobić zdj. w kostiumie kąpielowym. Ale za długo zwlekałam. Już nie będzie szału Zostajesz z tytułem the beściaka
Pokażę na szybko kilka dzisiejszych fotek. Dziś sauna a komarów się tyle na lęgło że nawet w dzień nie idzie robić. Zobaczcie jak kwitną moje funkie. Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej nocy.
Mam 20 minut zanim się zapiecze papryka, wpadłam więc troszeczkę do Was pozaglądać, cały dzień przy garach, zrobiłam sobie przerwę mięsa się duszą i pieką
Ufff... to, że burza szalała to pikuś...lataliśmy i ratowaliśmy co się da.. na szczęscie gradu nie było....... trochę połamało... ale da się przeżyć... Niestety zerwało prąd i klops.... gdzie cieńko z czasem tam się rwie..... ale za to popakowałam ogórki do słoików i już się wekują.
Jedna pociecha..ogórki zrobione... ogródek podlany,a było już bardzo sucho...
Kupiłam też kamień do oczka.. ale widzę, że troszkę chyba za mało....